AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, ülkede son 10 günde meydana gelen yüzlerce yangının söndürülmesi çalışmalarına eleştirenlere "Onlar kadrolu muhalefetidir ülkenin düşmanlarıdır." diyerek tepkisini gösterdi.


Gelik Belediye Başkanı Burhan Seezgin'in ziyaretinde konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Türkiye'de 40 ilde son 10 günde meydana gelen 197 yangını söndürme çalışmaları ile ilgili olarak kamuoyunda hükümeti eleştirenlere çok sert tepki gösterdi.

FELAKETTEN MEDET UMUP ÇIKAR SAĞLAMA PEŞİNDELER..

Polat Türkmen yaptığı açıklamada,,"Onlar kadrolu muhalefetdir. ülkenin düşmanlarıdır eksik ve noksan olabilir bugün gelsinler ne yardım edebiliyorlar, nasıl yardımcı olabiliriz, ülke bu ülke ise önemli olan gerisi teferruattır. Yok uçağı eksikmiş helikopterin kulpu yokmuş vs  bunlar bahanelerdir. Sebepleri ortadan kaldıralım, elbirliğiyle yardım edelim, felaketten istifade etmemek ve çıkar sağlamamak lazım. Hepimiz elimizden ne geliyorsa yapalım hükümeti olarak canhıraş çalışıyoruz. Orada yangın söndürme faaliyetlerini yürüten çalışanlarının moralini bozmamak lazım. Allah onlardan razı olsun işlerin kolay gelsin.
Yangın söndürme çalışmalarına  Zonguldak olarak elbirliğiyle yardım ettik, ekip gönderdik ekipmanlar gönderdik araçlar gönderdik
Cenabı Allah orada çalışan tüm personeli, askerimizi, polisimizi, kızılay'ımıza hepsine yardımcı olsun. Allah ülkemizin yardımcısı olsun dua ediyoruz"şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi