Kilimli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin  olağan genel kurulunda konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen "Esnafımız Bu ülkenin çimentosudur" dedi.


Kilimli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin  olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen kongrenin Divan Başkanlığını AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen yaptı.

Kongreye Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, Zonguldak Esnaf sanatkarlar odaları Birliği başkanı Muharrem Coşkun, SS. 32.Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mehmet Azman, THK Başkanı Nihat Aygün, Bakkallar Odası Başkanı Kadir habipoğlu ve çok sayıda esnaf katıldı.

Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede mecvcut Başkan Orhan Gülay  güven tazeledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, "Hepiniz pandemide ayakta durabilmek için ülkemizi geleceğe taşıyabilmek için muhafaza edebilmek için büyük mücadele verdiniz ve yöneticiler elimizden gelen gayreti bugüne kadar gösterdik. 
Ülkemize baktığımızda etrafımızda bir ateş çemberi oluşuyor. Eğer silahlar yetmiyorsa terör örgütleri Ülkemizi ekonomik olarak çökertmeye çalışıyorlar. Buna kimsenin gücü yetmeyecektir .Türk milletini tanımıyorlar, geçmişini bilmiyorlar tarihini bilmiyorlar geçmişi ve tarihi okumaları tavsiye ediyorum. Milletimizi birliğimizi beraberliğimizi Cenabı hak muhafaza eylesin. 
Esnaflarımız bu ülkenin çimentosudur ve yöneticiler olarak hepinizin yanındayız."dedi .

Ticaret İl Müdürü İsmail Maden'de, "Bakanlık adına hepinizi saygı ve selamlıyorum. Bizler ticaret bakanlığı olarak esnaf ve Sanatkarlar odaları esnaf kefalet kredi kefalet kooperatiflerinin bakanlığımız olarak esnaf ve sanat kerlarımızın tüm sorunlarında istek ve talepleri de tüm şikayetlerinde yanlarında olduk, inşallah bundan sonra da yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Çünkü sizler bu ülkenin temel taşıyıcı kolonlarınsınız."dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'da, "Kilimli belediyesşi olarak esnafların herzaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz"dedi.

SS. 32. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mehmet Azman ve Zonguldak esnaf ve sanatkarları odaları Birliği başkanı Muharrem Coşkun yaptıkları konuşmada esnafın her zaman yanında ve destekçisi olmayı sürdüreceklerini ifade ettiler.

Kilimli Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve Kefalet Kooperatifinde Güven tazeleyen Orhan Gülay ise destek olanlara teşekkür ederek bundan önce olduğu gibi bundan sonrada görevini layıkıyla yapmaya devam edeceğini ifade etti.

KONGRE'DE YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:.

YÖNETİM KURULU:

Orhan Gülay, Hüseyin Palabaş, Yüksel Bayzan, İsmail Tarlacı, Mustafa Göktepe.

DENETİM KURULU
Sebahattin Gülay Nuri Çetin küçük

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi