4 Şubat Pazar Günü Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 38. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilecek.

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve başkan adayı Osman Bahar, Pazar günü yapılacak olan kongre öncesinde şoför esnafına selendi.

Yapılacak olan kongrede kendisine destek isteyen Osman Bahar, 38 olan genel kurulumuzun şoför esnafına hayırlı olmasını diledi.

“TOROS HARİÇ DİĞER ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Alaattin Toros hariç sadece diğer adaylara başarı dilediğini belirten Osman bahar, şunları söyledi: “4 tane aday yarışıyor. Bunlardan iki tanesine başarılar dilerim, diğer aday olan Alaattin Toros’a böyle bir başarı dileme şansım maalesef yok. Çünkü bu bir kere esnaf değil. Bu yolsuzluktan yargılanıp 2.5 yıl ceza alan ve akabinde 18 sene ceza alan bir kişinin esnafı temsil edecek hak ve hukuka sahip olmadığını düşünüyorum. Bu kadar şoför esnafına bu kadar kötülük yapıp da hala bunu referans olan kimse varsa ben onlara üzülüyorum. Alaattin Toros kendisi açık olarak işte katıldığı bir televizyon programında ‘Cenabı Allah'ın takdiri ilahisidir’ ifade etmiş. ‘Benim Cezam gelince Ben birine teslim edeceğim’ demiş. Peki bu ceza gelinceye kadar ne yapmayı düşünüyor, tekrar mı odayı eski duruma düşürmeye çalışacak. O oda kimlik kazanmış o odaya rahatlıkla bir sürü bürokrat ve milletvekilleri rahatlıkla gidebiliyor. Peki demezler mi ki sizin başkanımız kimdir ne iş yapıyor, bu hangi sıfatla esnaf temsil ediyor bu sıkıntı olmaz mı. Demezler mi ki bu camiaya bakış açısı, Zonguldak halkının bakış açısı nasıl olur.  Ben fazla bir şey söylemek istemiyorum. Herkes her şeyi biliyor.”

SON SÖZÜ ESNAFIMIZ SÖYLEYECEK

Osman Bahar: “Benim üzüldüğüm bir şey daha var, çeşitli oda başkanları olsun siyasiler olsun nedir bilemiyorum ama yine buna destek vermeye çalışıyorlar. Ona destek vereceklerine hizmet etmeye çalışsınlar, ben bunu söylüyorum. Diğer arkadaşlar İyidir kötü bir şey söyleyemem, onun değerlendirmesini arkadaşlarımız yapacaktır. Genel kurulumuzun en güzel bir şekilde orada yapılacaktır. Hiçbir kavgaya mahal verilmeyecektir. Öyle bir şey olamaz ve olmayacaktır da. Esnafımız genel kurulda tercihini yapacaktır. Kongremizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi