30 Haziran'da yapılacak olan kongreye tüm şoför esnafına davet ettiğini belirten Osman Bahar, esnafımız kongrede gereken cevabı verecektir.”dedi. 30 Haziran'da yapılacak olan Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın kongresi öncesi Osman Bahar’a, Kilimli, Kapuz, Tepebaşı ,Rüzgarlı ve Çatalağzı dolmuşçu esnaflarının katıldığı kahvaltıda büyük bir destek geldi.Şoför esnafı ile birlikte Osman Bahar düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.Osman Bahar ile çok sayıda şoför esnafı birlikte sohbet ettiler ve şoför esnafıda kongrede Osman Bahar'ı  destekleyeceğini belirtti.

ADALETİN KARARINA SAYGILIYIZ KONGREMİZİ 30 HAZİRANDA YAPACAĞIZ

Osman Bahar yaptığı açıklamada “Biz zaten her gün bir aradayız. Genel kurulda çoğunluğu sağlanması ile alakalı zaten 51 imza yetiyor ama biz 205 çoğunluğu sağlayıp esnafımızın salona davet ettik, 920 tane oy kullanıldı. Bize mazbatayı hakim verdi.İtiraz edildi seçimin akabinde her ne hikmetse karşı taraftaki adayları bugün mevcut dolaşanlar 205 imzanın haricindekileri sahte olduğunu beyan ederek mahkemeye başvuruda bulunuyor. 205’in üzerindeki oyların sahte olduğu gerekçesiyle iptal ediyor."dedi.

NEDEN 18 SENE CEZASI VAR DİYE SORMADILAR ACABA?

Alaaddin Toros’u öven basın kuruluşlarının neden Alaattin Toros’a senin 18 sene cezan var hala bekliyor diye sormadıklarına dikkat çeken Osman Bahar, “Odamızın seçimi iptal edilince odaya kayyum diye atama geldi.Bazı basın yayın organlarında Kayyum neden gelmiyor diye yazılarak toplumun gözünde pasifize etmek için yayın yapan o basın yayın kuruluşları neden senin 18 sene cezan var, dosyan nasıl halen daha bekliyor diye niye sormuyor, soramıyor. Herkes birbirini tanıdığını belirten Osman Bahar, “Ben soruyorum. Şimdi esnaf arkadaşlarımız burada , ben 25 seneden beri Alaaddin beyi bir taksi üzerinde veya bir dolmuş üzerinde, bir kamyon üzerinde çalıştığını görmedim.Kapuz  Durağı Başkanı Kemal Bey'e soruyorum ,dün Alaaddin Toros’u ben hapse attırdım diyordun bugün onunla beraber işbirliği yapıyorsun. Bu nasıl bir iş böyle?” dedi. Osman Bahar konuşmasında şunları ifade etti:"Şimdi soruyorum beyefendiye oda aidat borcuna istinaden 20 tane odada senet yapmış, 40 tanesi de adliyede senet yaptırmış aidat borcuna istinaden derneğin 7 tane aracı vardı. 7 tane aracı bağlatmışlar. Benzinci Nihat abimiz rahmetli 120 milyar lira mazot almışlar. Ben de dedim ki Nihat abi bu odanın hiç arabası yok ki 120 milyar borç ne, mahkemelik olduk davayı kazandım. 

ONLARIN BAŞKANLIK YAPACAK MİSYONU VE VİZYONU YOK AMAÇLARI TAMAMEN FARKLI

30 Haziran'da yapılacak olan kongre tüm şoför esnafımızın davet ettiklerine belirten Osman Bahar, şoför esnafının kongrede bunlara en iyi şekilde cevap vereceğini belirterek şunları ifade etti."Onların başkanlık yapacak o misyonu ve  vizyonu yok. Onların amaçları çok daha farklı.Odamızı 5 trilyon borç ile aldım. Şimdi bir trilyon borcumuz var odamızı kurumsal hale getirdik.Sıkıntımız var, ödeyemiyoruz doğrudur ama odamız  bir kurumsallık kazandı. Bütün bürokrat bütün siyasiler odayı ziyaret ediyor. Ben 7 tane Vali bey ile çalıştım 7 emniyet müdürümüze çalıştım hepsi oraya girip çıkıyor.Odayı şoför esnafına yakışır şekilde yönetiyoruz.Onun için fazla da bir şey söylemeye gerek yok. Artık herkes herşeyi biliyor. Ben sadece esnaf arkadaşlarımdan rica ediyorum ayın 30'unda kongreye lütfen gelin , yoğunluk olsun. Esnafımız gereken cevabı kongrede verecektir.Ayrıca Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'ın henüz daha şoför esnafına teşekküre gelmediğinde ifade ederek,  "Sayın başkanımız esnafa henüz daha  teşekküre gelmedi" diyerek sitem etti.Özel halk otobüsleri ilgili olarak da konuşan Osman Bahar, Zonguldak şoför esnafından habersiz kimsenin hareket etmemesi gerektiğini, şoför esnafının haberi olmadan kimsenin adım atmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Osman Bahar Ayrıca Zonguldak'ın otopark sorunu çözülmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi