AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır,siyah-beyazlıların İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’yi Vodafone Arena’daki makamında ziyaret etti. Özbakır Kulüp İkinci Başkanı Çebi'den çalışmalar ve kulübün faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır, İcra Kurulu Başkanı,Fulya taşınmazlardan ve Ümraniye Nevzat Demir tesisleri’nden sorumlu Beşiktaş kulübü ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi yönetiminde sporda her geçen gün çıta yükselten Beşiktaş'ın gelişmesini ve büyümesini takdirle karşıladıklarını söyleyerek Beşiktaş kulubü olarak ülkemizi şampiyonlar liğinde büyük bir gururla temsil ettiğini 20 Şubat 2018 tarihinde oynanacak olan Bayern Münih Beşiktaş futbol maçında galip gelen takımın Beşiktaş kulübü olacağını söylerek başarılar diledi.

Beşiktaş  Kulübü ikinci  Başkanı Ahmet Nur Çebi de, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’a teşekkür ederek, “Sayın Milletvekilimiz, her fırsatta, kulübümüzü ziyaret ederek bizleri onurlandırıyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Sayın Milletvekilimizi ağırladık. Milletvekilimize çalışmalarımız ve kulübümüzün faaliyetleri hakkında bilgi verdik” dedi.

Editör: Haber Merkezi