23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99. yıl dönümü kapsamında Zonguldak polis evinde çok anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
Zonguldak Kent konseyi'nin halay Halk oyunları Derneği işbirliğinde düzenlediği etkinliğe Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ev sahipliği yaptı.İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun eşi Emine Tosun, Emniyet Müdür yardımcıları ve üst düzey emniyet amirleri katıldı.Bülent Ecevit Üniversitesi onkoloji bölümünde tedavi görmekte olan çocuklar düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlendiler.Çocuklar Emniyet Müdürleri ile birlikte yemek yediler eğlendiler.Çocuklara hediyeler takdim edildi.İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı,23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle görevini temsili olarak devrettiği minik Ahmet Mert Demir ile birlikte yaptığı konuşmada, “23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum. İl Emniyet Müdürlüğü olarak tüm imkanlarımız çocuklara ve özel çocuklara açıktır. Çocuklar geleceğimizdir ve onları çok seviyoruz”dedi.
Etkinlikte çalan müzik eşliğinde çocuklar hem eğlendiler hem oynadılar.Etkinlikte ayrıca çocuklara pasta kesildi.Kent Koınseyi Başkanı Yesari Sezgin'de yaptığı açıklamada ,böyle bir organizasyonu yaptıkları için son derece mutlu olduklarını ifade etti.
(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi