TTK Karadon koruma ve güvenlik ekipleri her dini bayram öncesinde Devrek Engelsiz yaşam Rehabilitasyon ve Aile dayanışma müdürlüğün de tedavi gören Zihinsel engelli kardeşlerini ziyaret ederek ihtiyaçları doğrultusunda 1 adet Çamaşır Makinası alarak  Yurt müdürü Adil Karakul' a teslim ederken ayrıca Hilal Olsun Türkiye diyerekTürk Kızılayı Kilimli Şubesi Başkani Hakan Çakır'a Kurban vekaletlerini verdi.


TTK Karadon Koruma ve Güvenlik Amiri Bekir Aydın ve  Gelik ve Çatalağzı nda Görev Yapan Özel Güvenlik Görevlisi arkadaşlarımız ile birlikte her yıl yaptıklari  Dini Bayramlar öncesi Sosyal projeleri  olan yardımlaşma anlamında bu yıl da Devrek Engelsiz yaşam Rehabilitasyon ve Aile dayanışma müdürlüğün de tedavi gören Zihinsel engelli kardeşlerini ziyaret ederek  Özel Güvenlik Görevlisi Arkadaşlar olarak ihtiyaçları doğrultusunda 1 adet Çamaşır Makinası alarak  Yurt müdürü  Adil Karakul' a teslim ettiler.

Daha Sonra Hilal Olsun Türkiye diyerek Özel Güvenlik Görevlisi arkadaşlar adına  Türk Kızılayı Kilimli Şubesi Başkani Hakan Çakır' a Kurban vekaletlerini verdiler.

Güvenlik Amiri Bekir Aydın tüm Özel Güvenlik Görevlisi meslektaşların ve islam aleminin mübarek kurban Bayramını kutlayarak. Sloganları olan   Özel Güvenlik Her yerde Görmezden Gelme sözlerini söyledi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi