Türkiye'de ilk kez özel öğretim öğrencileri 10 Kasım'ı kutladı.10 Kasım 2019 günü Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yılı kapsamında Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İHL Salonu'nda Atatürk'ü anma programı düzenlendi.Anma Programına Vali Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Ayhan Kafalı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ile protokol üyeleri siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

VALİ BEKTAŞ, SERGİYİ GEZDİ
Anma programı öncesinde Vali Erdoğan Bektaş ve beraberindekiler özel öğrenciler tarafından yapılan Atatürk konulu resimleri ve eserleri inceledi.

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ AYAKTA ALKIŞLANDI..
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı.İstiklal Marşı'mız özel öğrenciler tarafından işaret dili ile aynı anda söylendi. Ardından Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe Müdürü Kenan Aydın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.Programda Özel Eğitim Uygulama Okulu 3. Kademe Okulu öğrencileri tarafından; şiir dinletisi, Atatürk ilkeleri, geleceğe yön veren özlü sözler gösterileri gerçekleştirildi ve koro dinletisi yapıldı.

ŞİİR KOMPOZİSYON VE RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERI VERİLDİ

Programda son olarak 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Ayhan Kafalı ,Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar tarafından verildi. Vali Bektaş ve protokol üyeleri tören sonunda öğrenciler ile toplu fotoğraf çektirdiler.Vali Erdoğan Bektaş yaptığı açıklamada gösterileri gerçekleştirilen özel öğrencileri kutladığını kaydetti.
(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi