Kozlu Belediye Meclisi Başkan Ali Bektaş başkanlığında gerçekleştirdiği Şubat/2021 dönemi ikinci birleşiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yayımladığı genelge hükümleri doğrultusunda koronavirüs (covid-19) salgını dolayısıyla sürekli kapalı olan kiracılardan üç ay boyunca kira alınmaması ve paket servisi yapan işyerlerinin ise kiralarında üç boyunca yüzde 50 indirim kararı aldı.

Kozlu Belediye Meclisi Başkan Ali Bektaş başkanlığında gerçekleştirdiği Şubat/2021 dönemi ikinci birleşiminde; bir önceki birleşimde görüşülen ve komisyonlara gönderilen Yardıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği’nin faaliyetlerine katkıda bulunmak amacıyla 5 yıllığına oy çokluğuyla yer tahsis etti.

Kozlu Belediye Meclisi Başkan Ali Bektaş başkanlığında gerçekleştirdiği Şubat/2021 dönemi ikinci birleşiminde, bir önceki birleşimde görüşülen ve komisyona havale edilen Merkez Mahallesi Karaelmas Caddesi No: 2 adresinde bulunan arsa ve yapıyı, ticari amaç ve gelir gütmemek; kamu yararına uyulması şartıyla Bölge Trafik Müdürlüğü’ne oy çokluğuyla tahsis edildi.

Kozlu Belediye Meclisi Başkan Ali Bektaş başkanlığında gerçekleştirdiği Şubat/2021 dönemi ikinci birleşimde örnek bir karara imza atıldı.

Kozlu İlçesi’nde ikamet eden ancak vefat eden Mürvet Abdireisoğlu’nun su borcu, mirasçılarının mahkemede reddi miras yapması dolayısıyla Kozlu Belediye Meclisi’nde oybirliğiyle silindi.(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi