Pazar günü il divan toplantısını gerçekleştireceklerini belirten Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, üyelerine katılım çağrısında bulundu.

Divan toplantısına genel merkezden de katılım olacağını ifade eden yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı şunları söyledi:

İKİNCİ KAYNAK KİTABINI DA HAZIRLADIK

"Üyelerimizin katılımıyla pazar günü saat 14.00'de gerçekleştireceğimiz İl Divan toplantımıza tüm hemşehrilerimizi de davet ediyoruz. genel merkezden de il divan toplantısı katılım olacaktır. İl Divanımızda hem Zonguldak'ımızın, hem ülkemizin sorunlarını masaya yatıracağız. Yapabileceğimiz şeyleri konuşacağız inşallah ve bundan sonraki süreçte de partimizin Zonguldak'ta yapacağı çalışmaları değerlendireceğiz Allah nasip ederse. Biz elimizden geldiğince tüm hemşehrilerimize ulaşmaya, onlara Zonguldak'ımızı sıkıntılarını nasıl çözeceğini, ülkemizin sorunlarının nasıl çözüleceğine dair bilgiler veriyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetleri anlatıyoruz. Bu hizmetlerden bir tanesi de Allah nasip ederse Zonguldak kamuoyu ile paylaştık, paylaşmaya da devam ediyoruz. 
İktidara geldiğimiz zaman kaynak paket kitapçığımızın birincisini hazırladık. ikincisini çıktı. İnşallah bunun da tanıtımını geniş bir şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi sevgiyle muhabbetle selamlıyoruz şeklinde konuştu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi