İnstagram üzerinden açtığı mağazası ile atıldığı giyim sektörümde kısa zamanda yoğun ilgi gören Pınar Bayraktar, butiğinin atölye online satışta hizmet vermeye devam ediyor.

Zonguldak içi her yere hızlı kurye hizmeti verdiklerini belirten Bayraktar, butiği hakkında şunları söyledi;

Ben Pınar Bayraktar . 92 dogumluyum. Vakko Uluslarası Moda Akademisi'nde stilistlik ve stil tasarım eğitimi aldıktan sonra kariyerime önce ünlü bir tasarımcı yanında asistanlılık ve yine uluslarası bir dergide editör asistanlığı yaparak başladım. Fotoğrafçı asistanı italyan bir marka da stil danışmanı ve bireysel stilistlik yaparak devam ettim. Daha sonra kişisel giyimden çok keyif aldığım için bunu kendim yapmaya karar verdim. Denim ceketlerime hep bir şeyler eklerdim. Ne zaman giysem sorulur , bende isterdim keşke bedenime uygun olanı olsa denirdi. Bu yüzden hem butik hem de atölye kurdum. Patentli ürünler atölye kısmı , diğer marka ürünler ise butik kısmında yer alıyor Pınar Butik Atölye'de. Pandemi dolayısıyla online satış yapıyoruz. Zonguldak içi her yere hızlı kurye , Zonguldak dışı da her yere kargo hizmeti sunuyoruz. Bu işe salt bir al sat ticareti olarak değil keyifle herkesi giydirme amacıyla çıktım. Alışveriş yaparken farkettiğim tüm eksiklikleri hizmet verirken yapmamaya özen gösteriyorum.

 Atölyemi kurarken kimlere hitap edeceğimi çok düşündüm. Ve herkese ! olarak karar verdim. Tarzı olan , kıyafetleri şekillendirebilen aldığı gibi değil tarzı gibi giyen herkese hitap ediyorum. 

Herkesi keyifli bir alışveriş deneyimi için online butiğime bekliyorum.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi