AK Parti Milletvekili Polat Türkmen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
Toplumsal hayatın ve aile yapısının temel taşı olan kadınların gününü kutlayan Polat Türkmen,” Ülkemizin gelişmesinde büyük emekleri olan, kadınlara toplum olarak daha fazla fırsat sunmalı ve pozitif ayrımcılık uygulamalıyız." dedi. 
Polat Türkmen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" ile ilgili mesajında şu görüşlere yer verdi; 
"Kadınlarımız, toplumsal hayatımızın, tarihimizin ve aile yapımızın mihenk taşıdır. Toplumları ve toplumların davranışlarını şekillendiren kadınlarımızdır. 
Annelik gibi ulvi bir sıfata sahip olan kadınlarımız, yetiştirdikleri nesiller ile tarihin akışına yön vermektedirler. Evlatlarımızı, yani geleceğimizi yetiştiren annelerimizin sosyal yaşamda aktif olması, siyasi ve sivil toplum faaliyetlerine katılması ve üretimde bulunmasını destekliyoruz. 
Milli mücadele döneminde her türlü zorluğa karşı mücadele eden kadınlarımız aynı cesareti ve vatanperverliği 15 Temmuz gecesinde de göstermiştir. Kadınlarımızın hiçbir zaman geri planda kalmasını istemedik, buna müsaade etmedik. Ülkemizin gelişmesinde büyük emekleri olan, kadınlara toplum olarak daha fazla fırsat sunmalı ve pozitif ayrımcılık uygulamalıyız. Unutmamalıyız ki kadınların güçlü olduğu toplumlar, bir bütün olarak yükselir. 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü yürekten kutlarım" (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi