MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, 67 projesini tanıttı. Törende konuşan Ayan, “Bugün Zonguldak zincirlerini kırıyor. Kardeşiniz bugün karşınıza çıkmıştır. Bugün önemli bir gün. Bugün heyecanlıyız. 67 de 67 sloganı ile yola çıktık. Artık Zonguldak kendine yakışan bir şehir olsun istiyoruz. Zonguldak halkının yüzde 43 ü yol istiyor. 24 Haziran da milletvekili kılpayı olamadım, ama demek ki belediye başkanlığı nasip olacak. Projelerime Zonguldak'ın ihtiyacı var” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, 67 projesini kamuoyuna tanıttı.Cumartesi günü Dedeman Otel’de düzenlenen proje tanıtım toplantısına partilere ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın da katıldığı toplantıda ayrıca ilçe ve bede belediye başkan adayları da katıldı.

VAROL DEMİRKÖSE: SAHİPSİZ ZONGULDAK’A BİZ SAHİP ÇIKACAĞIZ

Toplantı MHP İl Başkanı Varol Demirköse’nin açılış ile başladı. Varol Demikköse konuşmasında Zonguldak ve tüm ilçelerinde ve beldelerinde MHP bayrağını dalgalandıracaklarını ifade etti. Demirköse  “Sevgili katılımcılarımız bizlere destek verdiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde MHP’nin adaylarının bilgi, hizmet aşkı damarlarında mevcuttur. Ey Zonguldak halkı, sakın korkmayın çünkü sahipsiz Zonguldak’a biz sahip çıkacağız. Hamdi Ayan varsa Zonguldak asla batmayacaktır. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

HAMDİ AYAN: HEDEFİMİZ 31 MART’TA %50’DİR

Ardından MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan kürsüye çıktı. %50 oyla göreve talip olduğunu söyleyen Ayan: “Bugün Zonguldak zincirlerini kırıyor, prangalarından kurtuluyor. Yeni bir başlangıç ve tarihe imza atıyor. Yıllara siyaset yaptık, gönlünü kırdığımız, canını sıktığımız arkadaşlarımız var hepsinden özür diliyoruz. Bir siyasetçi için en önemli şeyde, görev yapar bırakırsınız, ama şehir ‘O bizim Hamdi, kardeşimiz, dürüst insandır’ dediği için bugün ben buradayım. Bütün samimiyetimizi ortaya koyuyoruz. Heyecan varsa samimiyet vardır. 67’de 67 sloganı ile yola çıktık. Bütün projelerimiz maliyetleri bakımında, süresinin başladığı zamanda yaratacağımız istihdamla ilgili bütün hesaplar yapılmıştır. Ya diyeceksiniz bu şehir bunu hak ediyor, ya da yapılamaz diyeceksiniz. Sunumunu yapacağımız projelerde bazı il, ilçe ve beldelerini örnek aldık, bazılarına kendi fikirlerimizi kattık. Zonguldak’ın kabuklarını kıran bir şehir olmasını arzu ediyoruz. Zonguldak’ın cumhuriyetinin ilan edilmesinden ilk şehirdir. Vatandaşlarımız yol, otopark istiyor, işsizlikten bahsediyor. Yaşam, nefes alanları, sakatlarımız ile ilgili projeler bir hayal olmuş. Maden şehri bu dönemde bunları mı konuşacaktı? Biz bunu yıkacağız. Haziran ayında az bir oy farkıyla milletvekili olamadık, belki de şimdi Belediye Başkanı olacağız. Şahsıma büyük bir teveccüh var, bizlerde anket yapıyoruz. Hedefimiz 31 Mart’ta %50’dir. Açıklayacağımız projeler emek istiyor, kamuya dayanıyor, siyasi olarak da aşılabilir. Biz %50 oy alırsak, bütün projelerimiz desteklerle hayata geçecektir. Bu projelere Zonguldak’ın ihtiyacı var.” Dedi.

SLAYT GÖSTERİSİ EŞLİĞİNDE PROJELERİNİ TEK TEK TANITTI VE ANLATI

MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan ardından slayt gösterisi eşliğinde 67 projesini t ek tek anlattı,

AYAN: ZONGULDAK BELEDİYESİ’Nİ ALMAK İSTİYORUZ

Proje tanıtım sonrasında da konuşmasına devam eden MHP Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, “Zonguldak belediyesini almak istiyoruz. Işık yanmıştır. Omuzlarında ki sorumluluk büyük. Zonguldak’ı güzel Avrupa şehri yapacağız” dedi

AYAN: BELEDİYE ÇALIŞANLARI MÜSTERİH OLSUNLAR

Hakkında belediye başkanı olduğunda mevcut çalışanlar için ayrı bir şey düşünüyor şeklinde spekülasyonlar çıkarılmasını sert tepki gösteren MHP Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, “Belediye çalışanları müsterih olsunlar. Onlar rahat olsunlar,” dedi.Ayna ayrıca 67 projeyi Zonguldak’ta yapacağını ve bundan herkesin emin olması gerektiğini de sözlerine ekledi,

CEMAL AKIN’DAN HAMDİ AYAN’A TAM DESTEK

MHP’li Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’da kürsüye çıkarak Hamdi Ayan’ı sonuna kadar destekleyeceğini ve projelerin hepsini hayata geçirileceğini ifade etti.Toplantı salonda buluna tüm belediye başkan adaylarının ve partili yöneticilerle birlikte toplu resim çektirmesi ile son buldu.

KATI ATIK VE SUDA YÜZDE 30 İNDİRİM YAPILACAK. ÇÖPTEN ENERJİ ÜRETİLECEK VE DERE ISLAH EDİLECEK

MHP Belediye Başkanı Hamdi Ayan 67’de 67 Projesini anlattı.Katı atık ve suda Yüzde 30 indirim yapılacağını, çöpten enerji üretileceğini ve Derenin ıslah edileceğini belirten Hamdi Ayan’ın projelerinden bazıları şunlar:“Ekolojik park, Turizm köyleri projesi, Her mahalleye çok amaçlı spor merkezi, Hayvanat bahçesi,, Balıkçı barınakları ve marina projesi, Hayvan hastanesi, evcil hayvan hastanesi, Gençlik merkezi projesi, Köhnemiş kent dokularını değerlendirme projesi, Kent kütüphanesi, Kent tiyatrosu, Karadeniz kültürlerini araştırma ve geliştirme projesi, Kent müzesi, Acil afet yönetim merkezi, Sivil yardım ve destek merkezi, Toplu taşıma yönetim merkezi, Kongre ve festival merkezi, Silikon vadisi, Taziye kabul ve cenaze hizmetleri merkezi, Ekonomi ve toplum platformu, Teleferik, Akçakoca Filyos Zonguldak arası feribot seferi, Otopark, Kent içi yayalaştırma projesi, Kavşak düzenlemesi, Yürüyen merdiven, Kent kapıları, BEÜ alt kapı- Esas 67 AVM arasında üst geçit, Katı atık ve suda Yüzde 30 indirim yapacağım, Bisiklet yürüyüş yolları projesi, Otobüs terminali projesi, Demiryolu istasyon projesi, Şehir içi aydınlatma projesi, Eğitim öğretim destek projesi, Yaşlı destek merkezi, Özel istihdam merkezi, Kart 67- Zonguldak kartı- 400 öğrenciye takdim edilecek, Belediye sağlık istasyonu, Çöp geri dönüşüm istasyonu ve çöpten enerji üretme projesi, Dere ıslah projesi, İçme ve atık su şebekesinin yenilenmesi, Toprak su hava ölçüm merkezi, Tüketici denetim merkezi, Muhtarlar platformu, Hal tesisleri kent pazarı projesi, Kõylü pazarları projesi, Kadın kooperatifleri satış projesi, Engelli üretim satış merkezi, Küçük üretici aile işletmeleri satış ünitesi, Yaşlı üretimi satış merkezi, Risk yönetim acil destek merkezi, Kentsel tasarım kılavuzu, Kentsel yenileme ve canlandırma projesi”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi