Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Yeni Adım Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Uzun Mehmet Camii ve Uzun Mehmet Parkı şantiyesinde çalışmaları bizzat yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Selim Alan ayrıca Engelli yaşam merkezi ve diğer devam eden projeleri yerinde inceledi.

ZONGULDAK’I ŞANTİYEYE ÇEVİRECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİM..

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Zonguldak’ı Şantiye ye çevireceğimi söylemiştim. Şu anda da arkadaşlarımızla beraber şantiyelerimizi geziyoruz. Şu anda Uzun Mehmet Camii ve Uzun Mehmet Parkı’ndayız. İnşallah 8 Mayıs'ta Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açılışı yapılacak. Uzun Mehmet Cami’mizde çalışmalar son hızla devam ediyor.  Uzun Mehmet parkı tretuvarların çimlendirilmesinden boyanmasına kadar hazırlıklar yapıyoruz. Salı günü de inşallah bu bölgenin asfaltına başlayacağız” dedi.


ACILIK’TA Kİ İŞ MERKEZİ VE KONUT PROJESİNİN İHALESİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YAPILACAK

Biliyorsunuz Acılık’ta katlı otoparkımızn karşısındaki alanı emlak konut işbirliğine büyük ihtimalle ihalesi bir dahaki bir hafta yapılacak. 3 kat ticari 4 kat mesken toplam 7 kat plaza olarak düşünüyoruz. Görsellerini paylaşmıştık biliyorsunuz. Şu anda onun hazırlıklarını yapıyoruz. Orayı zaten arkadaşlarımız çevirdi inşallah o da yakın zamanda şantiye olarak hizmete geçecek.

NİZAM CADDESİNDE ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

Zonguldak kent merkezinde bulunan nizam Caddesinde çalışmalara başladıklarını belirten Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Nizam Caddesi'ni hava koşulları sebebiyle uzun zamandan beri başlayamamıştık. Son iki gündür Allah'a şükür oradaki bordo çalışman da başladı. Kaplamalara da başlıyoruz.  Zonguldak'ımız değişiyor güzelleşiyor. Bütün insanlarımız da bunun istiyor. Herkes bizim kadar bu işleri bir an önce bitmesini istiyor. Biz de elimizden geldiğince hızlı yapmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

“llah devletimize zeval vermesin” diyen başkan Ömer selim Alan, “İnşallah bu yaptığımız çalışmanın açılışlarını yapmayı projede başladığımız temelini attığımız işlerin açılsın yapmayı da hepimize nasip eder. Zonguldak'ı mızı hayırlı uğurlu olsun.” Şeklinde konuştu.

ENGELİ YAŞAM MERKEZİ’DE 8 MAYIS’TA AÇILACAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Engelli yaşam Merkezi’mizde bitmek üzere. Engelli yaşam merkezini da açılışını Cumhurbaşkanımızın yapması için hummalı bir çalışma içindeyiz” ifadesini kullandı.

(ÖZEL HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi