Birlik Haber-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Muhammet Çatalcam, PTT çalışanlarının koronavirüs aşısında öncelik tanınması  gerektiğini  söyledi.
PTT çalışanların halkala iç içe olduğunu, sürekli olarak para dağıtımı, kargo dağıtımı, posta dağıtımı yapılırken hem PTT çalışanlarının hem de vatandaşın sağlığı açısından bir an önce korona virüse karşı aşılanması gerektiğini belirten Birlik Haber-Sen Başkanı Muhammet Çatalcam şunları kaydetti:
"PTT öneminin pandemi döneminde daha iyi anlamamız gerektiğini düşünüyorum. Elimizde ki bu kurumun kıymetinin bilinmesini istiyoruz.  Herkes bir şekilde idari izinli olmasına rağmen arkadaşlarım hiç durmadan sahada emek veriyorlar gerçekten ve hizmet etmeye çalışıyorlar. Bu anlamda da kendilerine çok çok teşekkür ediyorum.
PTT çalışanlarının bu kadar halkın içinde durmadan çalışması, sürekli olarak para dağıtımı, kargo dağıtımı, posta dağıtımı yapılırken hem PTT çalışanlarının hem de vatandaşın sağlığı açısından PTT çalışanlarının bir an önce koronavirüse karşı aşılanması gerektiğini ve bunun yetkililer tarafından artık göz önüne alınarak şu aşılanma sürecinin PTT personel ile ivedi olarak başlatılması gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyoruz"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi