Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Karaelmas Türkçe Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (TÖMER) öğrencileri ile birlikte bu sabah kahvaltısında bir araya geldi.

ZBEÜ Konukevi’nde gerçekleşen kahvaltıya Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın yanı sıra Karaelmas TÖMER Müdürü Doç. Dr. Üyesi Muhittin Turan, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Kahvaltıda, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yabancı uyruklu öğrenciler, üniversiteden ve Karaelmas TÖMER’de gördükleri ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ailesinin bir üyesi olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen kahvaltıda Rektör Çufalı, öğrencilere Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesine emanet olduklarını ve üniversite olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi

Üniversitenin uluslararasılaşma misyonuna önemli ve değerli katkılar sunan öğrenciler eğitim süresi boyunca nitelikli eğitim alarak farklı alanlardan mezun olmalarının yanında Zonguldak’ın kültürel mirasını tanıyacaklar ve birer kültür elçisi olarak devam edeceklerdir.

HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi