Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği Başkanı Tuncay Gençer, ziyaretlerini sürdürüyor.

Çankırı, Bolu, Bartın, Karabük, Zonguldak, Sinop, Kastamonu İllerinin Ankara'da faaliyet gösteren İl temsili olan STK ları tarafından kurulan Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof Dr Musa Yıldız’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 
Ziyarette Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer, Genel Sekreter Dr. Yaşar Okur ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Kaya hazır bulundu. 
Ziyarette; Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararları gereği sınırlı sayıda katılımın olduğu, maske, sosyal mesafe, hijyen kurallarına riayet edilen ziyarette, ülkemizin ve dünyanın içinden geçtiği zorlu süreçte devletimizin ve milletimizin yanında yer almanın ne denli önemli olduğu vurgulandı. Cumhurbaşkanımızın özel önem verdiği sivil toplum kuruluşlarının da Kamunun hizmetinde gönüllü teşekküller olduğu ve devlet Millet kaynaşması adına öneminin yadsınamaz olduğu ifade edildi. Proje bakışından taviz vermeden, gönüllere hitap ederek, karar alma mekanizmalarında yer alınarak, Devletine bağlı olan bölgemiz insanlarının sesine kulak verilmesi halinde, yanacak kıvılcım ile mazlumların beklediği Türk adaletinin dünya'ya tekrar hakim olacağı dile getirildi. Bölgemiz insanının her daim Devletimizin ve Milletimizin yanında ve hizmetkârı olduğu, doğduğu ve doyduğu topraklara hizmet etmenin insanımızın fıtratında olmasına rağmen, Eğitim başta olmak üzere yatırımların vizyoner, akılcıl ve adaletli dağıtılmasının önemli olduğu vurgulandı. Bölgemizin yatırımlar anlamında istenilen düzeye çekilebilmesi adına, taş üstüne taş koyan herkesin bu toprakların kadirşinas ve vefalı yapısından gereken Dua’yı alacağı belirtildi.

Ziyarette Gazi Üniversitesi Rektörü, Prof Dr Musa Yıldız, günün anısına Birlik Genel Başkanı Tuncay Gençer’e plaket takdim ederek teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi