Zonguldak BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı,  İbn-i Sina Kampüsünü ziyaret ederek yeni yapılacak olan poliklinik binasının yeri için incelemelerde bulundu.

Üniversite Genel Sekreteri Hayri Bulazar ile Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özcan Pişkin’in de eşlik ettiği incelemelerde Rektörümüz, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Şube Müdürü Eyüp Yılmaz’dan projeyle ilgili bilgiler aldı. 7 bin m2 kapalı alana sahip olması planlanan yeni poliklinik binası için en uygun alanın tespiti amacıyla alanda incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Çufalı bina inşaat plan ve projesine ilişkin çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Rektörümüz, incelemenin ardından yaptığı açıklamada,  Bölgenin sağlık üssü konumundaki üniversite hastanemizin modern tıp yöntemlerini kullanarak hem şehrimize hem de Batı Karadeniz Bölgesine kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti verdiğinin ve verilen hizmetin gerek nitel gerekse nicel olarak artarak devam edeceğinin altını çizdi.  Yeni yapılacak poliklinik binası ile modern tıp standartlarına daha uygun hizmet verilmesinin ve dünyadaki son tekniklerin uygulanmasının amaçlandığını sözlerine ekleyen Prof. Dr. Çufalı,  yakın zamanda inşaatına başlanacak poliklinik binasının şimdiden üniversitemize, şehrimize ve Batı Karadeniz Bölgesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi