Yalan ve şantaja doymayan malum gazetenin bir yalanını daha belgesi ile çürütüyoruz

“Ruhsata aykırılık yok”

*** İlimizde, yalan, iftira ve şantaj içeren yayınları ile tanınan Halkın Sesi isimli gazetede imzasız olarak yayınlanan “Balkon Kurnazları” başlıklı yalan haberi Zonguldak Belediyesi’nin verdiği resmi belge ile çürütüyoruz.

Özellikle Demir Ailesi ve Demir kuruluşları hakkında asılsız, belgesiz, delilsiz, yalan ve iftira dolu yayınları ile kamuoyunu yanıltmaya çalışan malum gazetecinin imzasız olarak yayınladığı haber “ Gazete ortaklarını ve sorumlu yazı işleri müdürünü” maddi-manevi sıkıntıya sokmak için yazılmış bir haber olarak da yorumlandı.

Yalan haberin imzasız ve kaynak gösterilmeden verilmesi malum gazetecinin yeni fırıldaklıklarından biri olarak değerlendiriliyor.

Yeni Adım, şantaj ve iftira kokan, altına imza bile atılmayan bu haberin “yalan” olduğunu belgesi ile kanıtlayıp, kamuoyunun bilgisine sunuyor.

YALAN HABERE KARŞI HAPİS VE TAZMİNAT DAVALARI AÇILDI

Halkın Sesi Gazetesi’nde imzasız olarak yayınlanan yalan habere karşı, gazete ortakları ile sorumlu yazı işleri müdürüne 50’şer bin liralık tazminat davası ile ceza davaları açıldığı, ayrıca Basın İlan Kurumu Müdürlüğü’ne de anılan gazete hakkında şikayette bulunulduğu bildirildi.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi