CHP 27. Dönem Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Ruşen Çimen, Çatalağzı Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Resmi başvurunun ardından Çatalağzı’nda bir açıklama yaparak aday adaylığını duyuran Ruşen Çimen şunları söyledi :

“ Değerli Çatalağzılı hemşehrilerim,

Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.

Sözlerime şöyle başlamak istiyorum.

Çatalağzı’nda doğmak, Çatalağzılı olmak demek değildir. Çatalağzılı olmak, Çatalağzı’na emek vermek demektir.

Ben de Çatalağzı’nın ekmeğini yiyip, suyunu içen ve Çatalağzı’na emek veren bir arkadaşınız olarak, beldemize vefa duyguları ile belediye başkanlığına aday adayı olmaya karar verdim.

1977 yılında elektrik işçisi olarak Çatalağzı Belediyesi’nde göreve başladım. 23 yıl çalışıp emekli oldum. Şimdi 63 yaşındayım. Belediye hizmetim sırasında çok değerli arkadaşlarımla çalıştım. Birçoğu rahmetli oldu, hepsine Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

Belediye Başkanımız Hasan Öztürk, Muhasebe Müdürümüz Yusuf Çakmak, Yazı İşleri Müdürümüz İrfan Özçelik, Garaj Amirimiz Mehmet Yıldız, Adnan Pirecioğlu, Eşref Kara, Külüstür Kemal, Halit Gençtürk, ustam Dadaylı Hasan ve daha pek çok çalışma arkadaşımızın hepsini rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.

Allah, hepsinden razı olsun. Belediyeye ve Çatalağzı’na pek çok hizmetleri oldu.

Onlardan örnek aldım, onlardan öğrendiklerimle Çatalağzı’na hizmete talip oldum.

Çatalağzı Belediye Başkanlığına aday olmam konusunda yoğun talep üzerine, ekmeğini yiyip, suyunu içtiğim, çalışıp hayatımı kazandığım beldeme vefa duygusu ile aday adaylığımı açıklıyorum.

Çatalağzı için yapacağımız hizmetleri projeleri ile birlikte önümüzdeki günlerde açıklayacağımı belirtiyor, saygıdeğer Çatalağzı halkının desteğini bekliyorum.”

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi