CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Ruşen Çimen Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Zonguldak halkının ve Türk Milleti’nin bayramını en iyi dilekleriyle kutladığını vurgulayan Ruşen Çimen, bayramlarda oluşan sevgi, hoşgörü, dayanışma ve yardımlaşma duygusunun devam ettirilmesi gerektiğini hatırlattı. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin Mustafa Kemal Atatürk tarafından sağlam temeller üzerine kurulduğunu vurgulayan Çimen, ABD’nin ekonomik saldırılarına karşı ulusça birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Ruşen Çimen, mesajında şu görüşlere yer verdi.

“ Mübarek Kurban Bayramı’nı ulusça idrak ediyoruz. Bu kutlu bayramın ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, huzur ve iyilikler getirmesi dileklerimle, saygıdeğer Zonguldak halkının ve tüm ulusumuzun bayramını kutluyorum.

Bayramlarımız sevinçli, güzel günlerimizdir. Bayramlarda oluşan sevgi, barış, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularının bütün zamanlara yayılması ve her günümüzün bir bayram çoşkusu içinde geçmesi en büyük dileğimizdir.

Sorunlarımızı çözebilmek, toplumumuzun refah seviyesini yükseltmek, eğitim ve sağlık başta olmak üzere her alanda çağdaş kriterlere ulaşmak, gençlerimizin geleceğini kurabilmek, en büyük sorunlarımızdan biri olan işsizliğe çare olabilmek için siyaset kurumu başta olmak üzere tüm yöneticilerimize önemli görevler düşmektedir.

Bilindiği gibi ABD’nin ülkemize yönelik ekonomik saldırıları artarak devam etmektedir. Bu tablo karşısında milli birlik ve beraberlik duygusu içinde, iktidarı ve muhalefeti ile ABD’nin ekonomik savaşına karşı mücadele etmek vatandaşlık ve vatanseverlik görevidir.

Ulusumuzun önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ni sağlam temeller üzerine kurmuş ve bizlere çağdaş bir devlet, çağdaş bir ülke armağan etmiştir. ABD’nin, Türkiye’yi kabile devletleri ile karıştırmaması gerektiğini ulusça göstereceğimiz kararlılık içinde hatırlatmamız ve emperyalizmin ağababası durumundaki ABD’ye haddini bildirmemiz gerekiyor.

Bu düşüncelerle, saygıdeğer Zonguldak halkının ve tüm ulusumuzun mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu, sevinçli bayramlar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi