Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı ''İstanbul seçimlerinde sadece AK Parti kaybetmedi Saadet Partisi de kaybetti'' diyerek tabanın milli görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi'ne yani öze dönmelerini istiyoruz, çağrısında bulundu.Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, İstanbul seçimlerini değerlendirerek, AK Parti'yle birlikte Saadet Partisi'ni de kastederek, muhalefet de oy kaybetti dedi.

''MİLLETİMİZ SEÇİMLERDEN YORULDU''
23 Haziran'da yenilenen İstanbul seçimlerini değerlendiren yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, ''Her şeyden önce 23 Haziran seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlar getirsin diyoruz. İstanbul'da hemşehrilerimizin de başarılı çalışmalar görmesine sebebiyet versin diyoruz. Sayın Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyoruz. İnşallah iyi çalışmalar yapar. Her başarılı çalışma yapanın çalışmak isteyenin destekçisi olacağımızı da söylemişizdir. Tabii Türkiye 2 seçim üst üste yaşadı.Yenilenen bir seçimle 2 seçimi üst üste geçirdi. Milletimiz yoruldu. Bu seçimlerinde son bulması için iktidara gereken bir cevabı verilmiş oldu'' dedi.

''İKTİDARDA MUHALEFETTE KAYBETTİ''
İstanbul seçimlerde hem AK Parti'nin hemde Saadet Partisi'nin oy kaybına uğradığına dikkat çeken Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, ''Bu seçimin 2 kaybedeni var.Bir iktidar kaybetti.İkincisi muhalefet kaybetti.Bu kaybedilen her iki tarafın seçmeninin kendi partilerinden şikayetçi oldukları için yapmış oldukları, çalışmaların söylemlerin tercih  etmiş oldukları yolların siyasetçilerinin yanlış olduğuna karar verdiği için 23 Haziran'da buna bir dur dediler.Bu önümüzdeki yıllarda da aynı şekilde devam edecektir. Parti üst yönetimin yapmış olduğu yanlışlıklar iktidar partisinde de muhalefet partisine de bir cevap bulmuş oldu  ve halkımızın feraseti burada ortaya çıkmış oldu.Bu son seçim, bir cevap verme,  iktidara dur deme ve muhalefette ki partilere de yanlış yoldan geri dönmesini sağlamak için bir netice ortaya koyuyor.'' dedi.

''ÖZÜNE DÖNSÜNLER''
Yeniden Refah Partisi'nin milli görüşün tek temsilcisi ve tek savunucusu olduğunu belirterek hem AK Parti ve hem de Saadet Partisi tabanına özlerine dönmesi çağrısında bulunan İl Başkanı Necdet sarı, şunları ifade etti: ''Oy kaybeden hem iktidar hemde muhalefet partileri gerçek mânâsına özüne dönsünler, böylece kendi tabanlarını da belki ellerinde tutabilirler. Milli görüşü olan kardeşlerimizin yine milli görüş temsil eden bir tarafta olacaklarına inanıyoruz. Başka bir siyasi görüşe gideceklerine inanmıyoruz.Bu son seçimler göstermiştir ki hakikaten Türkiye'de belirli bir görüş ile beraber yola çıkanların daha sonra bu görüşlerden uzaklaştığı ve bunun da seçilen tarafından tescillendiği seçmenlerin belirli bir kısmının onlardan uzaklaştığı görülmüştür. Elbette ki Yeniden Refah Partisi Türkiye'de milli görüşün tek temsilcisidir. Biz İnşallah 23 Kasım'da yola çıktığımız Yeniden Refah Partisi ile milli görüşü gerçek manada temsil edecek,  rahmetli Erbakan hocamızın yolundan gidecek tek siyasi partiyiz. Yeniden Refah Partisi milli görüşün tek temsilcisi ve tek savunucusudur. Bu geçmiş bu zamana kadar da biz milli görüşçüyüz diye yola çıkanların zamanla milli görüşten ne kadar uzaklaştığınıda halkımız gayet güzel mücadele etmiştir.Onlara da ders vermiştir. İnşallah bundan sonraki süreçte Yeniden Refah Parti kadroları ile beraber yapılacak ilk genel seçimde milli görüşü gerçek manada ve gerçek anlamıyla insanlarımıza, halkımıza, Zonguldak'ımıza, ülkemize getireceğiz ve onların milli görüşü gerçek manada yaşamasını sağlamaya gayret edeceğiz inşallah.'' dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi