Valilik Zonguldak limanı sahil şeridi rekreasyon ve çevre düzenleme çalışmaları il genel meclisinde ek yatırım programına alındı.

İl Genel Meclisi mayıs ayı üçüncü birleşimi Meclis Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

Toplantı, açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturuma ait tutanak özetinin okunup oylanmasıyla başladı.

Gündem maddesinde yer alan, Zonguldak limanı sahil şeridi rekreasyon ve çevre düzenlemesi kapsamında, Zonguldak Valiliği’nce yapılması planlanan proje esas ekte mülkiyet ve işlemlerin başlatılabilmesi için, İl Özel idaresi kanununun altıncı maddesi uyarınca, 2018 yılı ek yatırım programına alınması, bütçe tertibi açılması ve 5302 sayılı il Özel idaresi kanununun 64. maddesi uyarınca ilgili Kamu kurum ve kuruluşları ile gerekli protokollerin yapılması hususu görüşüldü.

İnşaat Yüksek Mühendisi Kültür Sosyal işler müdürü Caner Gündoğdu tarafından gündem maddesi ile ilgili meclis üyeleri bilgilendirilerek gündemde yer alan Zonguldak limanı sahil şeridi rekreasyon ve çevre düzenlemesi konusunun proje kapsamında olduğunu belirtti.

Gündem maddesinde yer alan Zonguldak limanı sahil şeridi rekreasyon ve çevre düzenlemesi projesinin plan ve bütçe, eğitim ve kültür, imar ve bayındırlık, çevre ve sağlık, içişleri, turizm, ARGE komisyonlarına havalesi gerçekleştirildi.

Gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesi ile oturum sona erdi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi