Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,"2020 yılında Zonguldak şantiye alanına dönecek demiştik bu bir başlangıç oldu.Sahil kıyı düzenlemesi ihalesi 9 Mart'ta gerçekleşti.TOKİ tarafından yer teslimi firmaya yapıldı ve geçen hafta 13 tane esnaf arkadaşımızı çağırdık ve tebligatları yapıldı. Esnaflarımızın çoğunun iş yerlerini boşalttığını görüyoruz,teşekkür ediyoruz"dedi.

DERE ISLAH PROJESİ BAŞLAYACAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ayrıca sahil kıyı projesi akabinde dere ıslah projesinin başlayacağı müjdesini verdi.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ BAŞLAYACAK

Engelsiz yaşam merkezi hakkında bilgi veren Başkan Alan, "Daha önce ihalesini yaptığımız,yer teslimini yaptığımız kızlar plaj tabir ettiğimiz engelsiz yaşam merkezimiz de faaliyete başlayacak."dedi.

LAVUAR ALANI TEMMUZ'DA İHALE EDİLECEK

Lavuar alanının Temmuz ayında ihale edileceğini belirten Başkan Selim Alan, "herkesin en büyük beklentisi lavuar alanı projesi Haziran ayı içerisinde projesini bitirip ihale günü alırız diye tahmin ediyoruz."dedi.

FENER'DE PEYZAJ DÜZENLEMESİ YAPACAĞIZ

Fener mahallesinde peyzaj çalışması yapılacağını da ifade eden Alan,"Zonguldak yıllardan beri hizmete aç. Hepimiz bunu bekliyoruz. Sahil projesi ile beraber varagele ile beraber bağlayıp yakın zamanda hayata geçireceğimizi düşünüyoruz. "dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi