AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor,

Belediye Başkan Adayı Erol Şahin bugün de Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu ve TSO Başkanı Arslan Keleş’i ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Üyeleri, İlçe Başkanı Fatih Çakır , Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş ve partililerle birlikte Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret eden Erol Şahin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Ereğli’de hayata geçirmek istediği projelerin bir kısmını da Kaymakam Çorumluoğlu’na anlatan Erol Şahin’e Kaymakam Çorumluoğlu başarı dileğinde bulundu ve seçim kampanyasının demokratik kurallar çerçevesinde geçmesini temenni etti.

TSO’YU ZİYARET

AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin beraberinde İlçe Başkanı Fatih Çakır, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Aday adayları ile birlikte Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş’i de ziyaret etti.

Şahin ve beraberindekiler TSO’da Başkan Keleş ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu tarafından karşılandı.

ÇAKIR: “EROL ŞAHİN CUMHURBAŞKANIMIZIN EMANETİ”

Burada ilk konuşmayı yapan AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Erol Şahin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emaneti olduğunu ve mutlaka kendisini belediye başkanı yapacaklarını söyledi.

ŞAHİN: “EREĞLİNİN KALKINMASI İÇİN TSO’NUN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin yaptığı konuşmasında, Ereğli’de yeni yatırımların önünün açılması, öğrenci sayısının 10 bine çıkartılması, Batı Karadeniz Üniversitesi’nin altyapısının oluşturulması gibi projelerde TSO’nun desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

TSO’dan Ereğli’nin ekonomik ve sosyal anlamda kalkınması için TSO’dan özel destek beklediğini belirten Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisinin Ereğli’nin milletvekili olduğunu söylediği günden bu yana büyük bir heyecan içerisinde olduklarını ve bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Şahin, Ereğli’de önceliklerinin ekonomik kalkınma olduğunu vurguladı.

KELEŞ: “KAVGALARA AYIRACAK VAKTİMİZ YOK”

TSO Başkanı Arslan Keleş’de konuşmasında, AK Parti’nin bu ziyaretinde belediye meclis üyelerinden tutun da başkan aday adaylarına kadar herkesin bulunmasının güzel bir fotoğraf olduğunu belirtti.

Ereğli’nin kavga ve dedikodularla geçirecek vakti olmadığını belirten Arslan Keleş, bu kente yatırımcının gelmesi gerektiğini ve kentin iş dünyasına tanıtımının yapılmasının şart olduğunu söyledi.

Gerçek Ereğli’liğin bu şehrin haklarını korumak olduğuna dikkat çeken Keleş, “Seçim biter sonra geçim başlar” dedi. Keleş, Şahin’in projelerine destek vereceklerini de söyledi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin de Kdz. Ereğli’yi TSO gibi Sivil Toplum Kuruluşları ve meslek örgütleri ile birlikte yöneteceklerini, yapılacak her projede ve atılacak her adımda toplum ile istişarede bulunarak toplumun yönetime katılımını sağlayacaklarını bildirdi.

Editör: Haber Merkezi