Haftasonunda kongre yapacaklarını belirten Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören, "Yeni bir heyecanla, yenilenmiş bir ekiple İnşallah eğitim sorunlarına, eğitimcilerimizin sorunlarına daha çok eğilerek, geçmişte olduğu gibi mücadelemizin çıtasını daha da yüksek tutacağız."dedi.


Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi'nin 7.Olağan Genel Kurulu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
Zonguldak Belediye Nikah Salonu'nda yapılacak olan kongre için Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören, üyelere ve halka katılım çağrısında bulundu.

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören, yaptığı açıklamada, "13 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 11.00'de Zonguldak Belediye nikah salonunda 7.Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Yeni bir heyecanla, yenilenmiş bir ekiple İnşallah eğitim sorunlarına, eğitimcilerimizin sorunlarına daha çok eğilerek, geçmişte olduğu gibi mücadelemizin çıtasını daha da yüksek tutacağız. Eğitim problemleri sürekli yenileniyor, eğitim Zonguldak ve Türkiye genelinde sürekli sıkıntıları olan bir alan. Eğitimci aynı şekilde ekonomik olarak darboğaz'da. Eğitimin genel fiziki ve programsal sıkıntıları var. Bu manada işimiz çok yoğun.Allah'ın izniyle mücadele alanımızı genişleterek bu kongremiz sonrasında daha güzel çalışmalara imza atacağız. Heyecanlıyız, bütün kamuoyunu ve Zonguldak halkımızı kongremize davet ediyorum" şeklinde konuştu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi