Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Saksı gibi oturmak için seçilmedik, çalışmak için seçildik, hizmet için seçildik" dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin Editör Masası’na konuk oldu.Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz önemli açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.

SİYASİ PARTİLER BİRBİRİNİ KIRICI SÖYLEMLERDEN VAZGEÇMELİ

Konuşmasında birlik ve beraberliği her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Parti Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "Barış Pınarı Harekâtı nedeniyle TBMM olarak özellikle dik durmalıyız siyasi parti olarak incitici kırıcı sözlerden vazgeçmeliyiz. Çünkü her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var." dedi.

SELİM ALAN'I KUTLUYORUM

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın  projelerini sunduğu basın toplantısına kendisinin de davet edildiğini ancak İzmir'deki bir program nedeniyle katılamadığını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı bundan dolayı kutluyorum. Tüm siyasi partilerin Milletvekilleri ve İl Başkanlarını davet ettiler. Bu birlik beraberlik anlamında güzel."dedi.

DENİZ DALGASINDAN ELEKTRİK ÜRETME PROJESİ

İzmir'e Zonguldak’ı da çok yakından ilgilendiren deniz dalgasından elektrik üretme projesi nedeniyle gittiğini belirten Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Yakın zamanda müjdeli haberler açıklayacağız. Zonguldak'ta deniz dalgası elektrik üretimi konusunda atılım yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

ZONGULDAK'IN PROJELERE İHTİYACI VAR

Konuşmasında Zonguldak’ın projelere ihtiyacı olduğunu belirten Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Bizi birleştiren Zonguldak’tır. Maden ve maden şehitlerimizdir. Zonguldak için hep beraber elimizi taşın altına koyacağız.Önümüzdeki süreç birlik beraberlik zamanıdır "dedi.

MİLLİ PİYANGO ZONGULDAK'TA KAPALI SPOR SALONU YAPACAK

Aynı zamanda kendisinin TBMM KİT komisyonu üyesi olduğunu belirten Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, KİT komisyonu kurumlar arasında Milli Piyango'nun da bulunduğunu belirtti ve, "Zonguldak'ta bir Kapalı Spor Salonu yapılması konusunda ilerlemeler var. Zonguldak’a Spor Salonu daha kazandırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

MiLLETVEKİLLERİ OLARAK VATANDAŞLARIMIZIN HiZMETKARIYIZ

Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "Bizler Milletvekili olarak vatandaşların üzerinde asla değiliz. Bizler onların altındayız ve vatandaşlarımızın hizmetkarıyız. Asıl olan millettir vatandaşımızdır." dedi.

TTK’DA YARI VE TAM MEKANİZE ÇALIŞMALARI

Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Türkiye Taşkömürü Kurumu’da üretimin artması için yarı ve tam mekanize çalışmalarının devam ettiğini belirterek bunu desteklediklerini ifade etti.

YEREL BASIN GÜÇLENDiRiLMELi

Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, yerel basının da zor durumda olduğunu ve yerel basının güçlendirilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi