AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 24 Mart Çarşamba günü Ankara’da yapacakları 7. Olağan Büyük Kongreye 13 delegeyle katılacaklarını belirterek, "Salı günü genel merkezde delegelerin Covid-19 testleri yapılacak. Çarşamba günü de kongre yapılacak"dedi.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 24 Mart’ta Ankara’da yapacakları 7. Olağan Büyük Kongre ve Zonguldak Belediyesi ile merkezi hükümet tarafından yapılan yatırımlar hakkında önemli açıklamalar yaptı.
Kongrelerini pandemi kurallarına göre gerçekleştireceklerini belirten Tosun, “Kongremizin güzel bir şekilde yapılabilmesi için genel merkezimiz ve tüm İl Başkanlarımız titizlik içerisinde çalışmalarını yapıyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde kongremizi yapacağız. Kongreden bir gün önce büyük kongre delegelerinin hepsi Covid-19 testi olacak. dedi.
7. Olağan Büyük Kongreye Zonguldak olarak 13 delegeyle katılacaklarını belirten Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, konuşmasına şunları söyledi:

KONGREMİZ PANDEMİ ŞARTLARINA UYGUN ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
“ Kongre süreçlerimiz bir yıldır devam ediyordu. İlçe, belde, kadın ve gençlik kolları ile birlikte ana kademenin hepsi yapıldı. Çarşamba günüde büyük kongremiz ile beraber kongre sürecimizi tamamlamış olacağız. Kongre sürecimiz için bizde Zonguldak’ta arkadaşlarımızla beraber çalışma halindeyiz.  81 ilimizin il başkanlarının katıldığı telekonferans yaptık. Kongremize HES kodu olmayan kimse giremeyecek. Katılımcılar üç noktadan geçerek salona alınacak. Tüm delegelerimiz ve zeminde oturacak insanların hepsinin Salı günü genel merkezde testleri yapılacak. Salonda maske ve dezenfektan dağıtılacak. Pandeminin bütün kurallarına uyularak kongremizin yapılması noktasında genel merkezimizin yaptığı titiz bir çalışma var. Bizim Zonguldak’ta 13 delegemiz var.Zonguldak Belediye Başkanı İl Başkanı, Milletvekillerimiz, İl Genel Meclisi Başkanı, Kadın Kolu Başkanı, Gençlik Kolu Başkanı, 4 tane büyük ilçemiz olan Ereğli, Devrek, Çaycuma ve Merkez ilçe Başkanlarımız kongrede delege olarak oy kullanacaklar. Zonguldak delegelerimizde Salı günü Ankara’da olup testleri yapıldıktan sonra ertesi gün salonda oylarını kullanacaklar. Sayın Cumhurbaşkanımızın salonda yapacağı konuşma çok önemli. Şimdiden ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi