Saadet Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Burak Erol, seçim gezilerini Saltukova’nın köylerinde sürdürdü.

Genç aday Çomranlı Spor’un kahvaltı programına katıldı. Kahvaltı programının ardında kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Erol, kendisi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek istedi. Erol, vatandaşlara Saadet Partisi’nin 24 Haziran seçimleri için hazırladığı vaatleri anlattı.

 

Saadet Partisi iktidarında yapılacak çalışmalar şöyle;

Ekonomi, üretimi ve özellikle sanayi üretimini güçlendirerek kalkınma üzerine kurulacaktır. Gelir dağılımında adaleti tesis ederek aziz milletimizin refahını sağlayacak politikalar hayata geçirilecektir.
Türkiye’de işsizlik, kalkınma ve dışa bağımlılık problemini, sanayileşerek, bilgi ve teknoloji üreten bir toplum haline gelerek çözülecektir.
Vergi ve harcama politikaları kapsamında başta devletin her birimi şeffaf bir hale getirilecek, hesap verebilirlik ilkesi yerleştirilecektir. Böylece devlet yapılan işler hakkında halka sürekli olarak hesap verecektir.
Hali hazırdaki haksız vergi sistemi revize edilecek, üreticilerin ve tüketicilerin ödemek zorunda kaldıkları haksız vergiler hak ve adalet temelinde yeniden düzenlenecektir.
Temel sektörler, bölgesel gelişme ve tematik alanlarla ilgili ana plan ve stratejiler oluşturulacaktır.
Kalkınma ajanslarının etkin koordinasyonuyla kalkınma planları ile bunlara dayalı uygulamalar bölgesel düzeyde yatırım öncelikleri belirlenecek niteliğe kavuşturulacaktır.
Mevcut kabiliyet ve potansiyellerine göre illerde farklı sanayi politikaları uygulanacak, kümeleme sayesinde bu politikalar ilçeler bazında geliştirilecektir.
Kamu harcamalarının sınırlandırılması, etkinliğinin artırılması ve kamuda cari harcamalarda tasarruf sağlanması sağlanacak, özelleştirmeler bu kapsamda ele alınarak verimli yatırımlar desteklenecektir.
Türkiye ekonomisi için cari açığın düşürülmesi, enflasyonun makul düzeylere indirilmesi, mali disiplinin sürdürülmesi, sanayi üretim kapasitesini ve katma değeri artıracak yapısal reformlara hız kazandırılacaktır.
Kentleşmenin hızlanması nedeniyle kent ile üretim merkezleri bağlantısının yeni bir anlayışla ele alınmasına yön verilecektir.

Editör: Haber Merkezi