Zonguldak Sanat tiyatrosu tarafından Yarın (salı) sahnelenecek olan meyhanede isimli oyun için tiyatro severlere katılım çağrısında bulunuldu.
Zonguldak Sanat tiyatrosu genel sanat yönetmeni Erhal Koltuk, tiyatro severlerin bu oynunu kesinlikle kaçırılmaması gerektiğini belirterek izleme çağrısında bulundu. Erhal Koltuk, 10 Eylül Salı günü saat 20.00'de Fener'de ki Maden Mühendisleri Dernek Lokali'nde oyunun sahneleneciğini belirterek şunları ifade etti:
 "Uzun zamandır böyle güzel bir oyun sergilenmedi. Eski bir İstanbul meyhanesinde o zamanlar kimsenin kimseyi hor görmediği, herkesin biz dediği dönemlerde yaşamış olması olası bir sohbet. Sahne meyhane ama salon da meyhane, koltuklar yerine masalar var, hem seyircisiniz oyunda  hem de oyuncusunuz. Az sonra yan masanız da gibi sergilenecek bir oyun. Bu sahneden mezemiz gelecek ve siz müzik dinlerken bir de bakacaksınız ki bir buçuk saat geçip gitmiş. Böyle sıradışı bir oyun izlemeye ne dersiniz. Öyleyse sizi meyhanede oyunumuza bekliyoruz. 10 Eylül salı günü saat 20.00'de Fener'deki Maden Mühendisleri Dernek Lokali'nde sizleri bekliyoruz." dedi
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi