Sanayi ve Teknololoji İl Müdürlüğü'ne atanan Yaşar Karaman'a ziyaretler devam ediyor.

PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli ve PTT Başmüdür Yardımcısı Muhammet Çatalcam, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, "Yaşar Kahraman Bey benim uzun süredir tanıdığım sevdiğim saydığım değer verdiğim bir kişidir. Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü'ne atanmasıdan dolayı çok memnunuz. Kendisine başarılar dilemeye geldim" derken PTT Başmüdür Yardımcısı Muhammet Çatalcam'da "Yaşar beyin atanmasından dolayı mutluyuz. Kendisine rabbim hayırlı hizmetler yapmasını nasip eder inşallah" diye konuştu.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Saygıdeğer misafirlerimize biz de hoş geldiniz diyoruz. Biz sektör değiştirdik bugüne kadar sağlıkçı kimliğimizle Zonguldak a hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonra sanayicilere inşallah hizmet ederekten, onların sorunlarıyla dertlenerek, dertlerine derman olmaya, Zonguldak'ın Sanayi ve Teknoloji alanında bir adım daha ileri gitmesine vesile olmak için buradayız." şeklinde konuştu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi