Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli ilçe teşkilatında yapılacak olan İlçe kongresi öncesi ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Ahmet Sarsık, "delegelerin sağduyusuna güveniyorum'' dedi.
Ahmet sarsık yaptığı açıklamada , Cumhuriyet Halk Partisi belde başkanlığında kazanmış olduğu tecrübeler ışığında partisine çok daha fazla hizmet ederek partisine yararlı olacağına inandığından Cumhuriyet Halk Partisinde gerçekleştirilecek olan kongrede  aday olduğunu belirterek şunları ifade etti:

''PARTİME VE KİLİMLİ'YE  HiZMET ETMEK İSTİYORUM''
"Cumhuriyet Halk Partisi belde başkanlığında kazanmış olduğumuz tecrübeler ışığında partime çok daha fazla hizmet ederek partim adına yararlı olacağına inandığından Cumhuriyet Halk partisinde gerçekleştirilecek olan kongrede  aday olduğumu açıkladım. Cumhuriyet Halk partisi'nden adaylık sadece benim tasarrufumda olan bir konu değildir, başka adayların da çıkması muhtemeldir. Ben bütün adaylara başarılar diliyorum. Önemli olan partimizin kazanmasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı ilçe halkımızın sorunlarına duyarlılık göstererek onlara çözümler üreterek ilgili   kurumlar nezdinde ilgili makamlarla iyi  ilişkiler içerisinde bunların  çözüme katkı sunmaktır. Cumhuriyet Halk Parti delegeleri her zaman bütün olayları değerlendirdiler son noktada sağduyulu hareket ederek Parti'nin başarısı için karar vereceklerdir" şeklinde konuştu.
Ahmet Sarsık ayrıca, "Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla tüm öğrencilerimize iyi bir eğitim yılı ve öğretmenlerimizin eğitim öğretim yılında başarılı çalışmalar göstermelerini diliyorum.  Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi