Türkiye genelinde yüzlerce şubesi bulunan SEÇ Marketler Zinciri’ne bir yenisi daha eklendi. Bahçelievler Mahallesi, Mehmetçik Sokak’ta (Eski Cezaevi Yanı) kentimizin saygın esnafları Muzaffer Kılınç, Ersin Kılınç ve oğulları Serkan Kılınç tarafından açılan SEÇ Market, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, davetliler ve mahalle halkının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Birlik Başkanı Muharrem Coşkun, açılış kurdelasını keserken, “Hayırlı olsun” dileğinde bulundular.

Yerli girişimciler eliyle gerçekleştirilen yatırımların son derece önemli olduğu vurgulanırken, Türkiye’nin sayılı markalarından SEÇ Market’in yeni bir şubesini ilimize kazandıran işletmecilere teşekkür edildi.

Mağazalarında kalite ve hijyene büyük önem verildiği gibi, satışa sunulan ürünlerin sağlıklı ve ekonomik olması ile dikkat çeken SEÇ Market’in bir şubesinin de Bahçelievler Mahallesi’nde açılması mahalle sakinleri tarafından memnunlukla karşılandı.

SEÇ Market’te A’dan Z’ye bütün gıda maddelerinin en sağlıklı, kaliteli ve ekonomik koşullarda satışa sunulduğunu belirten mağaza işletmecileri ise, “ Esnaf geleneğinden gelen bir aileyiz. SEÇ Market’in bayiliğini alıp, şubesini açmaktan ve halkımıza bu şekilde hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştular.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi