Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde konuşan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, seçim barajını yüzde 10'dan yüzde 7'ye düşürülmesini değerlendirerek, "Seçim barajı daha da düşürülmelidir temsilde adalet sağlanmalıdır" ifadesini kullandı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ve DEVA Partisi Genel Merkez Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Üyesi ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av.Furkan Arık, partisinin Zonguldak il ve merkez ilçe yöneticileri ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret etti.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti başkanı Derya Akbıyık yaptığı konuşmada, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ve beraberlik konuklara hoşgeldiniz diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın'da ziyarette, ülke ve bölgemiz gündemi değerlendirdi gazetecilerin sorularını dinledi.

YEREL BASIN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Yerel basına çok büyük önem verdiğini ifade eden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın,, "Parti programınız özgürlüklerle başlıyor orada basın özgürlüğü çok önemlidir" dedi 

MUHALEFETTE KALMAK İÇİN KURULMADIK
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, "Bugün  sosyal politikalarda ki eylem planımız yayınlandı. Bu yayınladığımız üçüncü eylem planı bu aslında parti olarak ne yapmak istediğimizin çok iyi bir göstergesi çünkü biz sadece muhalefet olmak için kurulmuş parti değiliz"dedi.

ZONGULDAK YILDIZ BİR ŞEHRİMİZDİR..
Partisinin Zonguldak'taki politikası hakkında konuşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, "Türkiye Hükümetinin tüm yatırımlarını İstanbul'a göre yapıyor. İstanbul nüfusu 15 milyon ama 65 milyon nüfus daha var. Türkiye'de birçok Yıldız şehrimiz var bunlardan birisi Zonguldak tır. Hükümet sadece İstanbul'u değil tüm Anadolu düşünerek yatırım yapmalı"şeklinde konuştu.


SEÇİMLERE DÜNDEN DAHA DA HAZIRIZ..

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, Parti olarak seçimlere Her geçen gün daha da hazır olduklarını ifade etti.
Kurulduktan çok kısa bir süre içerisinde teşkilatlanmaları tamamlayarak seçime katılmaya hak kazandıklarını hatırlatan 
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, ayrıca pandemi dönemde telefonla yapılan anketlerin de çok inandırıcı olmadığını sözlerine ekledi.


SEÇİM BARAJI DAHA DA DÜŞÜNÜLMELİDİR..
Seçim barajı ile ilgili soruyu cevaplayan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, "Seçim barajı yüzde 7'ye düşürüldü ama yetersiz daha da sürmesi gerekiyor temsilde Adalet sağlanmalıdır" şeklinde konuştu.

TÜİK ENFLASYON RAKAMLARINI DÜŞÜK GÖSTERİYOR.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, Türkiye istatistik kurumunun enflasyon rakamlarını düşüş gösterdiğini sokakta çarşıda enflasyonun çok daha yüksek olduğunu ifade etti.

22 EYLÜL'DE ALİ BABACAN ZONGULDAK GELİYOR

DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş'te Genel Başkan Ali Babacan'ın 22 Eylül'de Zonguldak'ı ziyaret edeceğini ve madene ineceğini ifade etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi