MHP İl Başkanı Varol Demirköse "CHP'nin dün "Seçim baraj düşürülsün" açıklamasını eleştirmeyenler, bugün seçim barajının düşürülmesini eleştirmesi çok anlamsız" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi  Zonguldak il Başkanı Varol Demirköse seçim barajını %10’dan %7’ye düşürülmesini değerlendirdi ve ayrıca seçim barajını düşürülmesi nedenle kamuoyunda ki eleştirileri yanıtladı.
MHP İl başkanı Varol Demirköse, "Sayın Genel Başkanımız bu konuyu destekliyor, sayın Cumhurbaşkanımız da bu konuyu destekliyor. Seçimlerde anayasanın 67. maddesinde temsilde adalet ister. Ülkede bununla alakalı cumhurbaşkanlığı sistemi ülkede adaleti sağlamıştır, temsilde adalet için ihtiyaç ise seçim barajını indirilmesidir ve bunu destekliyoruz. Geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçim barajını düşürülmesi ile ilgili açıklamalar yapıyordu hatta %1 olanlar bile meclise girsin diyordu şimdi onu eleştirmeyenler Seçim barajının düşürmesini niye istiyorlar bunu anlamakta zorluk çekiyoruz"dedi 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi