Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)  Çatalağzı Belediye Başkan adayı Yavuz Palabaş, “Bu seçimleri kazanacağımızı düşünüyoruz” dedi.MHP Belde binası her gün vatandaşlarca dolup taşıyor. Vatandaşlarla MHP Adayı Yavuz Palabaş sohbet ediyor, onları dertlerini dinliyor.Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Yavuz Palabaş, esnaf, vatandaş ve ev ziyaretlerini sürdürüyor.Çatalağzı’nı daha yaşanılabilir hale getireceklerini belirten Yavuz Palabaş önemi açıklamalarda bulundu.

3 BİNDEN FAZLA OY ALACAĞIMIZ DÜŞÜNÜYORUZ

31 Mart yerel seçimlerinde Çatalağzı’nda 3 binden daha fazla oy alarak bu ipi göğüsleyeceklerini belirten MHP Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Yavuz Palabaş, “Çatalağzı halkı bize güvensin biz bunu istiyoruz. Görüldüğü gibi teşkilatımız her gün yeni yeni arkadaşlarımız dostlarımız geliyor teşkilatımız dolup taşıyor. Seçim kazanılır ve kaybedilir ama bizim amacımız bu teşkilatları nasıl bir yapıya sahip olması, nasıl bir amaca hizmet ettiğini öncelikle anlatabilmektir. Bizlim amacımız bu. Çıktığımız bir yol var. Tabii ki hiç bir arkadaşımız kaybetmek için yola çıkmaz ve biz de bu seçimleri kazanacağımızı düşünüyoruz. Kazanacağımızı düşündüğümüzü gezdiğimiz gördüğümüz halkımızın Teveccühlerinden anlıyoruz. Ben alacağımız oyun 3 binden az olmayacağını düşünüyorum. Kısacası bu ipi göğüsleyeceğimizi ve bu hizmet yarışını önde bitireceğimizi düşünüyorum” dedi.

ÇATALAĞZI’NI YAŞANILABİLİR BİR BELDE HALİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

Çatalağz’nı daha yaşanılabilir bir bede haline dönüştüreceklerini belirten Yavuz Palabaş, “Halkımıza 31 Mart’tan sonra yapacağımız projelerimizde anlatıyoruz. İtibarsızlaşmamak içinde 10 kez düşünüp 1 kez konuşuyoruz. Tüm amacımız, tüm hedefimiz Allah'ın izniyle Çatallağzı’nı yaşanılabilir bir belde haline getire bilmektir. Çatalağzı’nda 6 tane proje açıkladım. Öncelikle beldemizde yoğun bir işsizlik var. Benim çocukluğumdan beri hayalim Çatalağzı’nı yer altından kurtarıp yerin üstündeki Bu hizmetlerden faydalandırmaktır. Hani bir söz vardır ya yalan bizdik siz kömür zannettiniz diye. Burada öğretmenlik yaptığım dönemde de çok çok şahit olduğumuz durumlar var. 15-16 yaşındaki çocuklarımızın sakatlandığını grizi patlamalarından ocak'taki gaz sıkışmalarında vefat ettiklerini gördüm. Yetim çocuklarımızın daha fazla olmasını istemiyoruz ve biz bunun acısını çok yaşadık. Daha sonra Çatalağzı’nı yaşanılabilir bir çevre haline dönüştürmek istiyoruz. “ dedi.

ÇATALAĞZI’NIN GİRİŞİNİ ÇATALAĞZI’NA YAKIŞIR, 1950 YILINDA KURULMUŞ BİR BELEDİYEYE YAKIŞIR BİR HALE GETİRECEĞİZ. 

Çatalağzı’nın girişini Çatalağzı’na yakışır, 1950 yılında kurulmuş bir belediyeye yakışır bir hale getireceklerini belirten Yavuz Palabaş, “Her taraf nefes alabilecek bir hale gelecek. Ben Çatalağzı nüfusunu 50 binin üzerine çıkacağını düşünüyorum. Öncelikle insanlarımıza burada kazandıkları parayı burada harcaya bilecekleri mekanlar sunacağız. Bizim göçükaltı belediye köşkü projemiz var. Bunlar çok zor projeler değil. Zaten yol var ondan sonra çevre düzenlemelerimiz var. Biz Çatalağzı’nın girişini Çatalağzı’na yakışır, 1950 yılında kurulmuş bir belediyeye yakışır bir hale getireceğiz. Her taraf nefes alabilecek bir hale gelecek.Eğer ve bunun yaşanılabilir bir hale dönüşmesine istiyorsak Öncelikle sıcak suyu tüm beldelerin izle yaygınlaştırarak buradaki kömür yapımından kaynaklanan kirliliği engelleyeceğiz. Şlam deresi ıslah edilecek. Herkes hakkına razı olacak. Bizim bir sıkıntımız da bu kimse hakkına razı olmuyor. Şimdi söyle de diyebilirsiniz, Çatalağzı nüfusu 50 bine çıkarmayı nasıl düşünüyorsunuz burada bir toplu konut hamlesi olacak mı olmayacak mı diye. Benim düşüncem şudur. Şu an Çatalağzı’nda 10 evden 3 tanesi boş durumda. Çatalağzı terk edilmiş bir bölge gibi. Öncelikle yaşam alanları yaratıp daha sonra onların etrafında bir toplu konut oluşabileceğini düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

BETON SANTRALİ KURACAĞIZ

Çataalğzı’nda beton santrali kurup, Çatalağzı’na çamurdan kurtaracaklarını belirten MHP Adayı Palabaş, “Çatalağzı’nda bir beton santrali kurup kürünü burada üretim yapan mevcut termik santrallerden alıp kırımsa bölgesinde bulunan taş ocağı mevkiinden alıp onları bir araya getirip maliyeti düşük bir şekilde elde edeceğimiz betonla yollarımızı ve altyapımızı düzenli hale getireceğiz. Ben 42 yaşındayım ve 42 yıldan beri çamurun içindeyim. Artık buranın halkı da bizler de temiz yollarda yürüyelim istiyoruz. Bir farkındalık olursun ve bu farkında ve hep birlikte oluşturabileceğimiz düşünüyorum. Sadece istediğim şu herkes hakkına razı olsun ve burada kimse hakkına razı değil. Çatalağzı hep bir şeyler alıp getiriyor ama kimse geriye bakıp tane bıraktım diye düşünmüyor.” Şeklinde konuşktu.

ÇATALAĞZI ARTIK KABUĞUNU KIRACAK

Çatalağız’nı artık kabuğunu kıracağını belirten MHP Belediye Başkan Adayı Yavuz Palabaş, şunları söyledi:“Belediye köşkü projesi çok zor proje değil. Denizi, doğayı, ağaçları yeniden getirmeyeceğiz sadece biz buraları denetimli hale getireceğiz. Buraları ıslah edeceğiz. Buraları insanların Ticaret yapabileceği yaşayabileceği eşi dostu ve akrabası geldiğinde buralara götürebileceği çok rahat vakit geçirebileceği bir duruma kavuşturacağız. Ne acıdır ki bir deniz kenarında yaşıyoruz ve bizi dağlar ayırıyor denizden ama denize bakan bir tane bile ne kafeteryamız var Ne restoranımız var. Çatalağzı artık kabuğunu kıracak. Bakın belki bize rasip olmaz ama bizden sonra gelecek olan arkadaşlarımızı daha yaşanılabilir daha iyi hizmet edecekleri bir Çatalağzı’nın biz temellerini atacağız. Burada kaliteli ve entellektüel bir nüfus oluşacak. Çatalağzı biz bize kalmayacak. Eren Enerji ve Elsan’da çalışan çok iyi üniversiteleri bitirmiş çok iyi fakülteleri bitirmiş ve burada görev yapan o işletmelerdeki müdürlerimiz mühendis var ve buralarda yaşayabilir hale gelecekler. Ve biz onlarla sohbet etmenin tadına varacağız. Bir şeylerin çaba sarf ederek bir yerlere gelen insanlarımızın nitelikli insan gücünün artık bırakın Zonguldak kendi belgemiz olan Çatalağzı’ndan gitmesine izin vermeyeceğiz. Bu önlemleri alacağız”

ÇATALAĞZI’NIN 20-30 YILINI BİZ PLANLAYACAĞIZ

Çatalağzı’nı 20-39 yılını planlayacaklarını belirten MHP belediye Başkanı Yavuz Palabaş, “Bu sıkıntılar yaşanmayacak Ben sadece bizlere güvenilmesini istiyorum. Çatalağzı’nın 20 yılını 30 yılını biz planlayacağız. Benim çalıştığım yerlere gidip sorulabilir. Benim çalıştığım yerdeki arkadaşlarım sizlere şunu söyler. Yavuz bey derler sistem adamıdır, sistemi kuran arkasından bir tane idareci yetiştirilir daha sonra gider. Ben 14 yıla 7 kurum sığdırdım. Çok fazla bir yerlerde durmam. Orada işin bittikten sonra başka bir kuruma geçerim. Ama bunu sorun. Bir yerlere aday olan yöneticilik tecrübesi olmayan ki bu işlerde biraz da tecrübe gerektiriyor. Yani gitsinler ve sorsunlar çalıştığınız yerlerde Ne yapmışız neler bırakmışız. Eğer ki benim hakkımda bir tane bile kötü konuşacak olan varsa bir Bu yönetim kademelerinde Talip olmayız. Yani Bu işler oyuncak değil bu işler geleceği ile ilgili bulunan ister. Siyaset artık ticaretin elinden kurtulursun” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OLARAK DEVLETİMİZİ, MİLLETİMİZİ ÇAKIL TAŞINA KADAR SEVEN BİR ZİHNİYET SAHİBİZ.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak devletimizi, milletimizi çakıl taşına kadar seven bir zihniyet sahp olduklarını belirten Yavuz Palabaş sözlerini şu şekilde tamamladı.“Allah nasip ederse bir gün yapacaklarımızdan bir tanesi de şu olacak. Biz siyasi parti ayırmaksızın belediyemizin dükkanlarından her siyasi partimize bir yer tahsis edeceğim. Sadece elektriğini ve suyunu diyecekler, kirada vermeyecekler. Yani şu siyaseti artık birilerinin elinden alacağız. Yani şu parti bu parti benim için önemli değil Yeter ki nitelikli olsun yeter ki Çatalağzı’nın geleceğine hizmet edebilirsin. Çatalağız ile dertlenip ve Çatalağzı’nı düşünebilirsin. Bunu da belirteyim. Milliyetçi Hareket Partisi olarak devletimizi, milletimizi çakıl taşına kadar seven bir zihniyet sahibiz.”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi