Artvin ili Sosyal ve dayanışma derneği Zonguldak şubesi tarafından Şehit aileleri Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Irak’ta şehit düşen Muhammet Maden’in annesi 76 yaşındaki Fatma Maden’e manuel engelli tekerlekli sandalye bağışında bulunuldu.

Bursa’da merkezi bulunan Es-Ka sigorta Trafik hasar danışmanlık şirketi tarafından bağışta bulunulup gönderilen tekerlekli sandalyeleri Artvin ili Sosyal ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Osman Bekaroğlu, sosyal toplum yararına Şehit aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde, Irak’ta şehit düşen Muhammet Maden’in annesi Fatma Maden’e bayram hediyesi olarak manuel engelli tekerlekli sandalye hediye edildi. 

Artvin ili Sosyal ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Osman Bekaroğlu yaptığı açıklamada;

“Zonguldak Artvinliler Derneği olarak sosyal sorumluluk projesi altında böyle güzel derneklerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şehit anasına böyle bir hediye vermek bizim için onur ve gururdur. Bayram hediyesi olarak çam sakızı çoban armağanı bir sandalye hediye ettik. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi. 

Şehit aileleri Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’da Destek verenlere teşekkür ederek şunları söyledi;

“ Bu sandalyeyi gazilerimizden birine verecektik ama baktık ki şehit annelerimiz arasında en ihtiyacı olan Fatma hanıma uygun gördük. Bayramdan önce de böyle bir hediye Fatma anamıza kavuşturduğunuz için ben daha çok mutlu oldum. İnşallah bundan sonrada destek olmaya devam ederiz. Güle güle kullansın. Allah ömrünü uzun tutsun.”

Şehit annesi Fatma Maden ise ayaklarının ağrısından yürüyemediğini sandalye verilmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. 

Başkan Osman Bekaroğlu, tekerlekli sandalyeleri gönderen firma sahibi ile cep telefonundan görüntülü konuşarak teşekkür etti.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi