Madende geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybeden Şehit Madenci Harun Sasa anısına arkadaşları tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde AK Parti Zonguldak birinci sıra milletvekili adayı Polat Türkmen, İlçe Başkanı Orhan Gebeş, davetlidir Hisararkası Mahallesi sakinleri katıldı.

İftar programına katılanlar a hoş geldin değinerek teşekkür edildi.

AK Parti Kilimli ilçe başkanı Orhan Gebeş yaptığı konuşmada,  Şehit madenci hava nasıl sorusuna düzenlenen bu iftar programının hayırlı olması dileğinde bulundu.

AK Parti Zonguldak bir sıra milletvekili adayı Polat Türkmen'de yaptığı konuşmada, “Harun Sasa kardeşimize Allah rahmet eylesin. Cenabı Allah şehitlerimiz için (Ölü demeyiniz onlar diridirler Ama siz görmezsiniz) diyor. Ben bu iftar programı düzenleyen 202 gençlik teşkilatına, Allah onlardan razı olsun diyorum. Kadir Geceniz mübarek olsun. Gelecek olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Cenabı Allah iş yerlerinde kaza bela vermesin diye dua ediyoruz. Bu duygu düşüncelerini ben de sizin Ramazan Bayramınızı Şimdiden tebrik ediyorum. Hepinize sağlık sıhhat diliyorum Allah'a emanet olun diyorum hayırlı akşamlar diliyorum şifa versin inşallah,.Şehit kardeşimizin anısına her sene düzenlenen ve bu sene de Kadir Gecesi'nde rastladığımız bir günde iftar yemeği düzenlendi. Allah bu iftarı düzenleyenlere,  katılanlara Teşekkür ediyorum. Cenabı Allah hayırlı şifalar versin dertlerimize Deva versin ve dolayısıyla Bu mübarek gün hürmetine dua edelim. 11 ayın sultanı hürmetine bütün akan Gözyaşını müslümanlara yapılan zulümleri son bulsun diye dua edelim Zalimleri Allah kahretsin” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından toplu fotoğraf çekimi ile iftar programı son buldu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi