İyi Parti Grup Başkanı ve Bursa milletvekili İsmail Tatlıoğlu, "Devlet şehitlerini ve gazilerini sınıflandırmaz"dedi.

İyi Parti grup Başkanı ve Bursa Milletvekili prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu ve iyi Parti Samsun milletvekili Bedri Yaşar, iyi parti il Başkanı Yavuz Erkmen ve oattililer Zonguldak Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti..

Ziyarette Dernek Başkan Yardımcısı Cihan Köktürk, grup başkanı İsmail Tatlıoğlu'na, şehitler arasında ayrımcılık yapıldığını ve bu ayrımcılığın sona ermesi gerektiğini belirterek hazırladıkları dosyayı teslim etti.

İl başkanı Yavuz Erkmen ziyarette yaptığı konuşmada, "şehit aileleri bizim için kıymetlidir. Hiç bir zaman onları yalnız bırakmadık bırakmayacağız da"dedi.

Şehit aileleri derneği başkanı Mustafa Yorulmaz'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

İyi Parti grup Başkanı ve Bursa Milletvekili prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu "Şehitler ve Gaziler sınıflandırmaz"dedi.

Şehit ve gazi arasında ayrımcılık yapılmasının yanlış olduğunu ifade eden İyi Parti grup Başkanı ve Bursa Milletvekili prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu, "Zonguldak'ta ilk ziyaretimizi Şehit aileleri derneğine yapıyoruz. Çünkü bu hem dünümüz hem bugünümüz hemde yarınımızdır. Şehitlerimiz sayesinde bizler  buradayız. Devletimiz de şehitlerimizin bize miras bıraktığı ailelerine yakınlarına sahip çıkmak durumundadır. Bunun hep takipçisi olacağız. 
Bu konu da hem kamun teklifimiz var hem de araştırmalar önergesi var. Bir ülke şehitlerinin sınıflandırmaz. Bir ülke gazilerini sınıflandırmaz."dedi.

İyi Parti heyeti daha sonra, Zonguldak Belediyesi ile Tüm işçi emekliler derneği'ni ziyaret etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi