Akülü sandallar için şarj istasyonu ve kent merkezine engelliler için park yapılacak.
AK Parti Zonguldak İl Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ı ziyaret ettiler.
Ziyareti değerlendiren AK Parti Zonguldak İl Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Akkaya, "Sayın başkanımıza komisyon olarak Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisini seçilmesinden dolayı kutladık.Sayın Belediye Başkanı Selim Alan daha önce Ak Parti il yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyordu ve sosyal politikalardan sorumluydu ve dolayısıyla ilimizdeki engellilerin sorunlarıyla yakından ilgiliydi ve konuya vakıf bir insan. Sayın Belediye Başkanımız engellilerin sorunlarına karşı oldukça duyarlı ve engellilere müjdeli haberler verdi."şeklinde konuştu.
AKÜLÜ ARAÇLAR İÇİN ŞARJ ISTASYONU KURULACAK
Akkaya, "Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Selim Alan akülü araçlar için Kent merkezinde şarj istasyonu kurulacağı müjdesini verdi."dedi.
RAMPA YAPILACAK
Mevlüt Akkaya , başkanımız ayrıca belediye binasına girişlerde engellerin rahat ulaşılması için rampa yapacağını ifade etti
KENT MERKEZINDE ENGELLILER İÇİN OTURMA ALANI YAPILACAK
Engelli Komisyonu Başkanı Mevlüt Akkaya son olarak Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'ın Kent merkezine engelliler için oturma alanı park inşa etme müjdesini verdiğini belirterek kendisine teşekkür ettiklerini ifade etti.
(Haber-Ercan Demir)

 

Editör: Haber Merkezi