CHP Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz,asfalt konusunda özel idaresinin de yardımcı olması gerektiğini söylemişti. Bu açıklamalara Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'dan yanıt geldi. Alan,"Önce gelsin hayırlı olsun desin, çayımı içsin. Biz onla çocukluk arkadaşıyız. Fikri varsa gelsin bana söylesin." dedi. Ankara ziyaretine değinen Alan,millet bahçesi ve TOKİ konusunda görüşmeler yaptığını söyledi.Alan,ayrıca esnafları mağdur etmeden Fevkani köprüsü konusuna çözüm getireceklerini söyledi. 

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, asfalt konusunda özel idaresinin de yardımcı olması önerisinde bulunan CHP Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz için "Önce gelsin hayırlı olsun desin, bir çayımı içsin. Biz onla çocukluk arkadaşıyız. Fikri varsa gelsin bana söylesin" dedi.

Ankara'da TOKİ konusunda görüşme yaptığını belirten Başkan Alan," Millet bahçesi ve TOKİ projelerimizin önerisini sunduk. İhale bittikten sonra bir an önce yapılması başlanacak "dedi.

Fevkani köprüsü hakkında soruları yanıtlayan Başkan Alan,"Zonguldak'ın önünün açılması için esnaflarla görüşme sağladık. Yıllardır ticaret yapılıyor ama köprünün de durumu malum. Köprü kalktığı halde Zonguldak'ın önünün açılacağını düşünen  vatandaşlarımız var. Kimseyi mağdur etmeden bu olayı halledeceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi