Zonguldakspor'a tahsis edilen otobüse Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın fotoğrafının konulması eleştirilerine Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan çok sert tepki gösterdi.

Başkan Ömer Selim Alan,"Zonguldak Kömürspor galip gelince herkesin yüzü gülüyor. Dün gerçekten çok güzel bir ambias vardı. Biz ora aracı sadece Zonguldak Kömürspor için tahsis etmedik. Eğitim anlamında kültür anlamında sportif anlamda sosyal anlamda Zonguldak Kömürspor’a lazım olmayınca biz kullanacağız. Her anlamda o araba bize lazım. Zonguldak Kömürspor’un şuanda otobüs derdi yok. Yönecilerimizin mazot yeter mi diye dertleri de kalmadı. Bu dertlerden kurtardığımız için mutluyuz. Vatandaşlarımız da bizlere memnun olduklarını bizlere aktarıyorlar. Kazasız belasız inşallah sezonu tamamlarız play off’a kalıp şampiyon oluruz. 

Birkaç arkadaşımız zerzenişte bulunmuş. Birkaç arkadaşımız yöneticilerimiz beni aradı aldırmayın başkanımız diye. Zonguldak Kömürspor’a siyaset karıştırmak istiyorlar. Çok üzülüyorum yazık. Bu tür araçlarda belediye başkanlarının resmi var. Bizde sadece oraya resmimizi koyup her daim yanındayız yazdık. Bundan rahatsız olanların Zonguldak Kömürspor’la ilgisi olduklarını düşünmüyorum. Bana göre bunlar Zonguldak sever değiller. Emeğe yazık. Biz teşekkür beklemiyoruz. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Zonguldak sevgisinde bile birlik beraberlik içerisinde olamıyoruz. İlla ki yorum eleştiri olacak. Benim için önemsiz şeyler bunlar." dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi