AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu'nu ziyaret etti.Ziyarette konuşan Tüm İşçi Emeklilere Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Zonguldak’ta 160 bin emeklini bulunduğunu hatırlatarak, “Bize bir adım gelene biz iki adım geleceğiz “ dedi.65 yaş üstü olan vatandaşlara ücretsiz yolculuk hakkı tanınırken Zonguldak’ta kart adı altında para alındığınını belirten Sarıoğlu durumun düzeltilmesini istedi.Sarıoğlu ayrıca emeklilere TOKİ konutları istediklerini de sözlerine ekledi.

ALAN SÖZ VERDİ: TOKİ DAHİL EMEKLİLERİN HER TÜRLÜ TALEBİ KARŞILANACAK

AK Parti Zonguldak belediye Başkan Adayı Dr. Ömer selim Alan’da emeklilerin TOKİ dahil her türlü talebini karşılanacağını belirterek şunları söyledi:

“Başkanım A'dan Z'ye durumu özetledi. Yaşlılarımızı gözetlemezsek, emeklilerimizin hak ve sorumluluklarını biz koruyup kollamazsak hiçbir şey yapma şansımız yok. Onlar bizim başımızın tacıdır. Benim annem babam ve kayınpederin de emekli. Başkanım gayet açık ve net konuştu. Zaten projelerimizde bunlarla ilgili durumlar mevcu. Çok basit ve en önemlisi bana göre en önemli ihtiyaç biz emeklilerimizin merkezde  lavvuar alanında bir emekli konağı yapacağız. Çünkü yıllardır bize gelen emeklerimizin belirli bir yaşın üzerindeki büyüklerimizin talebi bu. Dediğim gibi Zonguldak merkezde emeklerimizin büyüklerimizin gideceğiz zaman geçirebileceği ve ihtiyaçlarını giderebileceği bir çay kahve içip bir tost yiyebileceği bir tane tost simit yapabileceği, açık alan ve yeşil alan yok. Projelerimizden biri bu. Az ölce de dediğim gibi 65 yaş üstü ücretsiz uygulamasını Zonguldak'ta gerçekleştireceğiz

Allah nasip ederse ücretsiz yolculuk hakkı tüm Türkiye'de nasıl uygulanıyorsa Zonguldak’ta da aynısı uygulanacaktır ayrım gayrım olmayacak çünkü sizler bizim başımızın tacısınız. TOKİ ile ilgili çalışmalarımızla ilgili notumuzu aldık. İnşallah onunla ilgili de göreve geldikten sonra Zonguldak'ta yer sorunu var deniliyor ama asla öyle bir sorunumuz yok, var olan yerlerimizi efektif kullanırsak her projeye yerimiz mevcuttur. İnşallah onu da notumuzu aldık en kısa sürede değerlendireceğiz ve seçimi aldıktan sonra tekrar bir araya geleceğiz.

Sizin talepleriniz bizim taleplerimizdir. Ben söz veriyorum taleplerinizin hepsine cevap vereceğiz ve her zaman da yanınızda olacağız. Seçimden seçime gelip  dertlerinizi dinlemeyeceğiz, her zaman birlikte olacağız. Çünkü siz büyüklerimiz başımızın tacısınız ve sizlerin tecrübelerinden istifade edeceğiz. Sizlerle istişareler yapacağız bu genç kadrolu olarak sizlerin talepleri doğrultusunda durmaksızın koşacağız. Zonguldak’ımızın artık yürümeye değil ve koşmaya ihtiyacı var

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi