Zonguldak Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan, 24 Temmuz Basın Bayramı ve sansürün kaldırılışının 112.Yıl dönümü kapsamında Zonguldak'ta görev yapan yazılı ve görsel basın temsilcileri onuruna yemek düzenledi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe katılım yoğun oldu.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile birlikte AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ile çok sayıda gazeteci yemeğe katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI İLE GAZETECİLER BİRLİKTE SOHBET ETTİ..

Yemekte Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve gazeteciler sohbet ettiler Yemekte bir araya gelen gazeteciler stres atma fırsatı buldular.

EREN ENERJİ PASTA HAZIRLATTI..

Yemekte ayrıca Eren Enerji tarafından hazırlatılan yaş pasta kesildi.

SELİM ALAN- DAHA GÜZEL BİR ZONGULDAK İÇİNİ BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ..

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yaptığı konuşmada 24 Temmuz Basın Bayramı ve sansürün kaldırılışının 112 yıldönümünü kutladığını ifade etti.

Basının son derece önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Ömer Selim alan şunları kaydetti :

"Basın bayramınızı tebrik ediyorum, nice bayramlara inşallah. ağzımızın tadıyla inşallah bir dahaki seni bu zamanda pandemi dende kurtulmuş olarak daha kalabalık daha coşkulu şekilde kutlarız. şimdiden bayramınızı tebrik ediyoruz, nice beraber ve birlikte inşallah daha güzel Zonguldak için çalışmaya devam edeceğiz. sizler bizler için olmazsa olmasımıssınız, bizler İnşallah çalışacağız hizmet edeceğiz ve sizlerin aracılığıyla da bunu vatandaşlarımıza aktaracağız. her zaman olduğu gibi İnşallah yine birlikte vatandaşımıza hizmet için uğraşacağız çaba göstereceğiz. Gerçekten ilkeli tarafsız objektif bu işten ekmek yiyen tüm arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum. gününüzü tebrik ediyorum basın bayramınızı kutluyorum" Dedi.

ZEKİ TOSUN- ZONGULDAK DAHA YAŞANILABİLİR BİR KENTİ OLACAK..

AK Parti İl Başkanı Zekai dursun da yaptığı konuşmada 24 Temmuz basın bayramını kutladığını belirterek, "24 Temmuz basın bayramını gazeteciler gününü kutluyorum. bizi bu akşam sizlerle beraber yan yana getiren kıymetli belediye başkanıma teşekkür ediyorum. güzel bir akşam oldu. evet tabii pandemi sürecinde belki çok beraber olamadık ama inşallah daha güzel günlerde hep beraber yine Zonguldak için başta belediye başkanımız da beraber elimizden geldiğini yapacağız. sizde bize bu konuda destek vereceksiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz Gazeteciler ve Basın Bayramı tekrar kutluyoruz. yalan haber değil doğru haber peşinde koşan bütün arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum. gece gündüz çalışıyorsunuz durmadan çok önemli ama Zonguldak'ın nasıl belediye başkanına ve siyasilere ihtiyacı varsa basına da ihtiyacı var, sizlerle beraber Zonguldak İnşallah bu dönemde Belediye başkanımıza beraber daha güzel yerlere gelecektir, daha güzel yaşanılabilir bir kent haline gelecektir. bunu 16 aydır zaten gösterdik ve gösterme ile var gücümüzle çalışıyor belediye başkanımız. Biz kendisine teşekkür ediyoruz inşallah bir dahaki sene Zonguldak a daha yaşanılabilir bir şekilde göreceğiz. Tekrar basın gününüz kutlu olsun. " İfadesini kullandı.

DERYA AKBIYIK- BASIN VE AHLAK İLKELERİNE ÖNEM VERİYORUZ..

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti başkanı Derya Akbıyık da yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Ömer Selim'i alan'a düzenlediği yemek için teşekkür etti. Akbıyık, "bugün 24 Temmuz Basın Bayramı ve sansürün kaldırılışının 112. yıl dönümü. Gün boyu kutlama programları devam etti. Sayın başkanımıza düzenlediği yemek için ben teşekkür ediyorum. böyle bir organizasyon yaptı ve bizlerle beraber oldu hakikaten zor bir meslek. Günümüz tabii ki kutlu olsun sansürün kaldırılışı 112 yıl oldu. İl Başkanı yalan haber yapan değil doğru haber yapan gazetecinin yanındayız dedi. ZGC de zaten yalan haber bir gazeteci olmaz. Biz basın ahlak ilkelerinw çok önem veriyoruz.tabii ki eleştirimiz oldu mu bunları yapıcı eleştiriler dir açıklamamı bunlarda bilgiye dayalıdır kaynağa dayalıdır. onun için bu 24 Temmuz'u kutlarken bunlar da söyleyelim istedik. günümüz tekrar kutlu olsun. Sayın başkanımızdan Ayrıca gazete abonelikleri ile ilgili sorunun çözülmesini talep ediyoruz" şeklinde konuştu.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim alan sonra gazetecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi