BAŞKAN ALAN: “HEMŞEHRİLERİMİZİN DERDİYLE DERTLENECEĞİZ, SEVİNCİYLE MUTLU OLACAĞIZ”

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ilk ‘Halk Günü’ uygulamasını bugün hayata geçirdi. Her hafta, Salı ve Perşembe günleri vatandaşlarımızı ağırlayarak görüş ve taleplerini dinleyecek olan Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ‘Halk Günü’ buluşmalarına büyük önem verdiğini ifade ederek; ‘Vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz. Zonguldak Belediyesi’nde, vatandaşlarımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır. Geleneksel hale getireceğimiz ‘Halk Günü’ uygulaması sayesinde, vatandaşlarımızın derdiyle dertleneceğiz, dile getirdikleri sorunlarına birlikte çözüm arayacağız. Şehrimizin birçok sorunu var. Bu sorunları iyi biliyor ve aciliyet sırasına göre ihtiyaçları aşama aşama gidermek için hep beraber fikir alışverişinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve görüşlerinin yanı sıra, sorunlarını dinliyor, kendileri ile hasbihal ediyoruz. Hemşehrilerimiz ile bu istişarelerimizi sürdürerek, sorunlarına çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz.” şeklinde konuştu. 
Görev başına geldiği ilk günden itibaren halkla içi içe olan ve çalışmalarını hızlı bir şekilde hayata geçirmek için hafta sonu dâhil mahalle gezilerini sürdürerek, sorunları yerinde tespit eden Başkan Alan, halk günü toplantılarının bu mana da önemli bir fırsat olduğunu ifade etti. 
Öte yandan, ‘Halk Günü’ buluşmasına katılarak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile bir araya gelen vatandaşlar, karşılaştıkları yakın ilgi ve Zonguldak Belediyesi’nin çözüm odaklı yaklaşımından duydukları memnuniyeti ise; “Sayın Başkanımız, sorunlarımızı çözüme kavuşturma noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Mahallemizin sorunları hakkında görüşlerimizi alıyor. Konuyla ilgili yetkili ekibine talimat veriyor. Uygulamadan mahalle sakinleri olarak çok memnunuz. Başkanımızın yakın ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” şeklinde ifade ettiler. ‘Halk Günü’ toplantıları, her Salı ve Perşembe günleri 10:00 ve 14:00 saatleri arası devam edecek.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi