Zonguldak Belediyesi'nce halka 4 bin kandil simidi dağıtıldı. Belediye Başkanı Ömer Selim Alan "Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin" diyerek Zonguldak halkının ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandili'ni kutladı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr Ömer Selim Alan, Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlara kandil simidi dağıttı.Cuma namazı sonrasında Merkez Çarşısı önünde kurulan stantta Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman ile birlilkte vatandaşlara kandil simidi ikram etti. 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar yaptığı açıklamada, "Bugün Mevlit Kandili ve İslam alemi için çok önemli bir gün. Sayın Belediye Başkanımız ve arkadaşları ile birlikte günün anlam ve önemine binanen Kandil simidi dağıtımını yapıyoruz ve ben tüm İslam aleminin mübarek  peygamber efendimizin doğum yıl dönümünü tebrik ediyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah kabul ve makbul eylesin diyorum." dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da, "Bizler için çok önemli sevgili peygamber efendimizin doğum yıl dönümü. Tüm halkımızın ve İslam aleminin Mevlid Kandili'ni tebrik ediyorum.  Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin diyorum. " ifadesini kullandı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'da, "Tüm halkımızın İslam aleminin kandilini kutluyoruz. Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizin doğum yıl dönümü. Tüm İslam alemine barış ve huzura vesile olması dileğiyle hayırlı kandiller diliyorum" şeklinde konuştu.
(HABER-ERCAN DEMiR)

Editör: Haber Merkezi