"Halkımıza söz verdiğimiz gibi hizmetlerimiz gece-gündüz devam ediyor"


Ak Parti Merkez İlçe Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi. 
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın katılımı ile gerçekleşen toplantıda, yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Zonguldak Halkının Zevk  Alacağı Bir Zonguldak Olacak

Toplantıda herkese tekrar başarılar dileyen Ömer Selim Alan " Halkımıza söz verdiğimiz gibi hizmetlerimiz gece-gündüz devam ediyor. Vatandaşlarımıza layık oldukları, burada olmaktan daha çok mutluluk duyacakları Zonguldak için gayretle çalışmalarımız devam ediyor.  Teşkilat olarak burada sizinle birlikte olmaktan mutluluk duydum. Her zaman bir arada olacağız ve istişarelerimiz devam edecek. Başkanım ve sizlere desteklerinizden dolayı teşekkür ederim " dedi.

Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek " Bizlerde bugün toplantımıza iştirak ettiğiniz için size teşekkür ederiz. Ak Parti teşkilatı olarak her zaman arkanızdayız.  Ak Parti Belediyeciliğinin farkı yapılan ve bundan sonra yapılacak hizmetler ile halkımız tarafından takdir edilecektir. Başkanımızın da bahsettiği gibi halkımız hak ettiği hizmete kavuşuyor. Yeni Zonguldak ile halkımız yaşamaktan zevk alacağı bir kente dönüşecektir. Zonguldak ımız Ak Parti Belediyeciliğinin farkıyla parlayan bir yıldız haline dönüşecektir.  Bizler  her zaman halkımızın içinde olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Cuma günleri namaz sonrasında mahalle buluşmalarımız devam ediyor. Bu hafta Cuma namazı sonrasında Baştarla Mahallemizde vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Belediye Başkanımızda başka bir programı olmadığı sürece bizimle birlikte olacak. " dedi.

Toplantı birim başkanlıklarının sunumlarının ardından sona erdi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi