Zonguldak'ta, Ahilik Kültürü ve Mesleki Eğitim Haftası kutlamaları kapsamında, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden ile çeşitli esnaf oda temsilcileri tarafından Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, makamında ziyaret edildi.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a ziyarette çiçek takdim etti.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Ahilik Kültürü ve Mesleki Eğitim Haftası kutlamaları kapsamında bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Coşkun, "Türkiye genelinde pandemiden dolayı çoğu illerin iptal ettiği ahilik haftamızın etkinliklerini Zonguldak'ta sınırlı da olsa yaptık ve ahilik etkinliğimiz içerisinde sayın valimizden sonra şehrimizin şehri emin'i olan belediye başkanımızı ziyarete geldik.İnşallah önümüzdeki yıl pandemisiz olarak coşkulu bir Ahilik haftasını kutlama dileğiyle aylık haftamızı kutluyorum"dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da Türk toplumunda aile kültürünün çok önemli olduğunu ifade etti.
Başkan Alan, "Ahilik haftasını kutluyoruz. İnşallah bir an önce pandemiden kurtulmuş şekilde önümüzdeki sene hep beraber tekrar coşkulu  etkinliklerle daha da güzel şekilde Ahilik kültürünü, Ahilik felsefesini anlatılması ve yeni kuşaklara aktarılması noktasında daha güzel programlar yaparız. Ben tekrar ziyaretleri için teşekkür ediyorum, tüm ahilerimizin ve esnaflarımızın ahilik haftasını kutluyorum" ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi