DEVREK BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA SEMERCİ DEVREK BELEDİYESPOR'LA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU...

Bayram öncesi Almanya’da yaşayan Metiner Çeribaş ve birkaç arkadaşı Devrek Belediyespor’a maddi ve manevi destek olacaklarını ve bizlerle görüşmek istediklerini belirttiler.Görüştük,dinledik.Bayram sonrasında sizde bizde dersimizi çalışalım tekrar görüşelim diyerek ayrıldık.

Bayram sonrasında toplandık.Anlattılar,dinledik.

İstekleri ; 

Yardım edebilmeleri için Yönetime girmeleri gerektiğini belirttiler.Biz de Olağanüstü Genel Kurul yapılması gerektiğini , bunun  hemen mümkün olmadığını,zamana ihtiyacımız olduğunu söyledik.Bu arada bu işlemleri beklemeden 2-3 adet kaliteli gurbetçilerden futbolcu getirmelerini istedik.Olur dediler.

Bir şart daha ileri sürdüler.Almanya’da 80.000 gurbetçimiz olduğunu onlardan aidat toplamak , geceler düzenleyebilmek , temsilcilik kurabilmek için yetki belgesi istediler.

Bizler, Almanya’daki yasaları bilmiyoruz Avrupa Devrekliler Derneği var, Şahin Tabakoğlu ve Cengiz Kösecik’ten gerekli bilgileri alırız.

Bu arada bu para toplama işinin çok hassas konu olduğunu,daha önceleri de yurtdışındaki vatandaşlarımızdan duygu sömürüsü yapılarak, yolsuzluklar yapıldığını belirttik.En kısa zamanda derslerimize çalışarak tekrar görüşmek üzere ayrıldık.Bu görüşme sonrasından 2-3 saat sonra işbirliğinden vazgeçtiklerini öğrendik.

İşbirliğinden vazgeçmeleri onların takdiridir.Bu kararlarına saygı duyuyoruz.Devrekspor’a yardım konusunda ki sürdükleri şartların birçoğunun yasal zemini bulunmamaktaydı.Fakat ilgileri konusunda yine de teşekkür ederiz.

Belirtmek isterizki şahsi menfaat beklemeden Devrek’e,Devrekspor’a yardım ve hizmet etmek isteyenlere  kapımız her daim açıktır.

Ve fakat bu yardım organizasyonlarının Yasal zeminde ve bu konuda tecrübeli,toplumda inanırlığını kanıtlamış kişi veya kurumlarca  yapılması gerektiği açıktır.Organizasyondaki başarısızlık  Devrek ve Devreksporun onurunu zedeleyecektir.Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.Onurlu,şahsiyetli bir Devrek Belediyespor yaşatmak tek amacımızdır.

Editör: Haber Merkezi