Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Başkan Semerci yeni eğitim öğretim yılının başta eğitim-öğretim camiası olmak üzere tüm ülkede hayırlı olması dileklerinde bulunarak, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diledi. Başkan Semerci mesajında şu sözlere yer verdi. 

“İnsanoğlu varoluşundan beri yeni bilgiye ve öğrenmeye ihtiyaç duymuştur. Bu ihtiyaçtan dolayı tarih boyunca sürekli araştırmış ve çalışmıştır. Gelişmiş toplumların dayanağı teknoloji ve bilgidir. Bilgiye ulaşılacak kurum okullardır. Okullarımızın amacı ise öğrencileri bilgilendirmek, geleceğe ve hayata hazırlamaktır. Türkiye’nin daha güçlü, saygın ve çağdaş bir konumda bulunması eğitimle mümkündür. Bunu sağlayacak ise öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizdir. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerleyerek, çağdaş ülkeler arasında yerimizi almamız için araştırma, sorgulama yeteneğine sahip, yeni bilgiler üretebilen, bilimsel gelişmeleri takip eden bireyler yetiştirmek ve verdiğimiz eğitimin kalitesini artırmak yegâne amacımız olmalıdır. 

Yeni bilgiler, yeni dostluklar, aydınlık fikirler, güzel günlere kavuşmamız dileğiyle tüm öğrencilerimizin İlköğretim haftasını kutluyor, yeni öğretim yılının başta ilçemizdeki okulların saygıdeğer yöneticileri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”


Editör: Haber Merkezi